Последни дни преди началото на Vola Open Air

Освен на музикалните изпълнения гостите ще се радват и на разнообразни дневни активности

0
 

Сподели

Shares

Vola Open Air

10… 9… 8… По-малко от 11 дни остават до седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air 2019!

По този повод билета поскъпва стремглаво с 10 лв. и от 18 юли цената му ще бъде 40 лв. Събитието на връх Околчица за първа година ще продължи не един, не два, не и четири, а три дни! Защото от 26 до 28 юли ви очакват невероятни преживявания с много музика и вълнуващи дневни активности!

Vola Open Air

Първият ден започва с двойна доза хип-хоп. Killamatic – последният потвърден участник в програмата ще подгрее американската легенда Illa J. Белгийският ъндърграунд рапър е вдъхновен от деведесетарския хип-хоп в лицето на Wu-Tang Clan, Cypress Hill, N.W.A, Rakim… Започва да рапира още на 16 годишна възраст, като е подгрявал и работил с много артисти, сред които Dmx, Chino XL, Keith Murray, Son Doobie, Brett B, Demigodz, Jedi Mind Tricks, Madchild.

На дневен ред, в рамките на феста, освен музиката е и разнообразието от забавления.

Vola Open Air

Цирк „Комбино“ ще представят своята нова концепция „circus surprise“, 0511 Дизайнс ще посветят желаещите в изкуството на графитите, а за най-малките гости ще се погрижи групата от Puzzled.

Който пък предпочита релакс, ще може да се отбие за сутрешна йога с Яна, да си направи масаж, а после да се отпусне в хамачената градина.
Фестивалът няма как да мине без оригинални хендмейд предмети и техните автори,
които ще създават красоти в собствени творчески шатри.

Vola Open Air

Обособена къмпинг зона ще очаква посетителите, а продоволствията под формата на разнообразни храни и напитки ще бъдат налични в специалния дневен бар.

Звездите в третото издание на фестивала са холандският дръм&бейс продуцент LENZMAN, в компанията на МС ABNORMAL SLEEPZ, американският изпълнител и продуцент Illa J с проекта ILLA J Live Band, Killamatic и новаторската група DASHE.

Другите потвърдени артисти са Божидар Василев – Trombobby заедно с Dessy oт Phuture Shock и Simo, Doroty Takev live band, момчетата от платформата LIQUIDIZER, The Innkeepers Live, KALYAS, базираното във Виена дуо Electricfence, SHADE, Ivan Valchev – Wolfy, LOCONAZ, Vasquez NZ, Paramater & Goldrum, DJ Marcon, DJ ZEE, Selector Stazz, 7 Years Future Sounds Of Sofia Showcase, DJ Skill, DJ Not Easy, Djobry (Sofia Beats), Оnslaught и Unkle Billy.

Възползвайте се от възможността да се снабдите с тридневен билет на предварителната цена от 30 лв чрез мрежата на  bilet.bg до 17-ти юли включително. След тази дата и в дните на фестивала цената ще е 40лв за всички фестивални дни. Еднодневни билети на стойност 20 лв. ще се продават само на място.

Деца до 14 г. влизат безплатно, но с пълнолетен придружител и попълнена от родител/настойник декларация. Лица над 14 г. също трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да бъде свалена от volaopenair.com

За повече информация и всички новини около Vola Open Air може да следите и страницата на фестивала във Facebook.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.