360° представя: Trek the World

0
 

Сподели

Shares

Trek The World e наследник на Йоги Трекинг – туристическа агенция с дългогодишна практика, която се разрасна и трансформира от бранд за пешеходен туризъм в туроператор, с който можете да стигнете до всяка точка на планетата. Работим с голям екип от лицензирани планински водачи в България, както и изпитани местни гидове в различни дестинации по света. С нас можете да посрещнете изгрева в небето от балон в Кападокия, да спите в берберска къща и бедуинска шатра под звездите на пустинята в Мароко, да се разходите в древни пещерни градове или легендарни ледници в Патагония, да правите грънци, да танцувате аржентинско танго, да се къпете под водопади, да посетите древни светилища и какво ли още не.

Treck the World
Снимката е предоставена от Trek the World

Къде?

България и света

Какво?

Екзотични и приключенски пътешествия в България и по света с активности сред природата, свързани с планински туризъм и трекинг програми, както и с посещение на далечни атрактивни дестинации. В програмите ще откриете природни и културни феномени, местни обичаи, винен и гурме туризъм, ботанически турове, орнитоложки турове, фото турове, поклоннически турове, йога ритрийти, рафтинг, велопреходи и много други.

Treck the World
Снимката е предоставена от Trek the World

Акценти

  • Пътешествия, съчетаващи цивилизацията с дивата природа
  • Редки ботанически турове в природата със специалисти
  • Професионален екип от лицензирани български планински водачи
  • Изпитани местни партньори в различни държави по света
  • Специални пътешествия по заявка на клиента
  • Различни нива на трудност и продължителност на пътешествията
Treck the World
Снимката е предоставена от Trek the World

Цени

От 30 ДО 6000+ ЛВ.

В юбилейния летен брой на списание 360° ще откриете и три ваучера от Treck the World, с които можете да се възползвате от отстъпки за някое от техните приключения. А повече подробности около останалите ваучери в броя открийте тук. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.