Стремиш се към небето? Кандидатствай за Red Bull Journeyversity #9 – Acro Cross

Отворена покана за фотографи, видеомейкъри и дрон пилоти

0
 

Сподели

Shares

Мечтаеш ли да полетиш и да заснемеш всичко, което се случва около теб? В случай, че отговорът ти е ДА, ние веднага те предизвикваме да си подариш този шанс!

Red Bull и списание 360° те канят да кандидатстваш за тазгодишното издание на Red Bull Journeyversity, което ще се проведе в края на август край Сопот.

Red Bull Journeyversity

Приключенският универститет ще се случи по време на събитието Red Bull Acro Cross, чиято концепция, както ви разказахме, е на Веселин Овчаров.

Всеки един от избраните кандидати – един фотограф, един видеомейкър и един дрон пилот, ще имат възможност да полетят с личен пилот по време на състезанието и да уловят най-запомнящите се моменти от първото му издание.

Освен това участниците ще бъдат настанени заедно с атлетите и ще получат достъп до всички техни привилегии, както и допълнителна полезна информация за надпреварата – речник на летателните термини, информация за трасето.

Поради технически ограничения да се лети с дрон от въздуха по време на състезанието, победителят в тази категория ще спечели един ден летене със специално избран пилот – Илко Илиев, който освен пилот на парапланер и филмейкър, e и носител на голямата награда за дрон видео от конкурс в Лос Анджелис през 2017.

И не на последно място, участниците в Journeversity ще се запознаят със стандартите за фото и видео заснемане и обработка на Red Bull Media House и ще могат да реализират
самостоятелно създадено от тях въздушно и наземно съдържание. Тъй като събитието е част от официалния календар на Red Bull, направеното от тях ще бъде качено в интернационалната платформата за съдържание Red Bull Content Pool, която предоставя възможност за популяризация на материалите през каналите на Red Bull.

Как да участваш?

От теб очакваме резюме, в което да усетим духа ти за летене и мотивация за справяне с трудни ситуации и професионализъм. Освен това нетърпеливи сме да видим и твои кадри, които ни показват качество и оригинална гледна точка.

Изпратете ги на redbull.acro.cross@gmail.com до 20.08.

Като основание в мейла напишете: Red Bull Journeyversity – Acro Cross + категорията, в която участвате (ФОТО; ВИДЕО; ДРОН)

Процес на подбор:

  • Период за кандидатсване – 05.07 до 20.08
  • Срещи с избрани кандидати – 20-22.08
  • Предваритени полети за избрани кандидати – 22-23.08
  • Обявяване на победителите – 23.08
  • Период на събитието: 28.08 – 01.09
  • Локация: Сопот, България

Повече информация за Red Bull Acro Cross можете да следите и във фейсбук събитието.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.