Довечера: босненски dub/reggae в Pork Pie

0


Дата на събитието: 08.06.2011

Сподели

Shares

Dubioza KolektivДовечера (8 юни) е концерта на босненската група DUBIOZA KOLEKTIV в клуб Pork Pie (Маймунарника) в Борисовата градина. Билетите са по 15 лева, от Тикетстрийм или на място.

Вече са продадени над 500 билета, съобщиха органзаторите на лайва. По всичко личи, че дебюта на непопулярните доскоро в България, но силно нашумели в цяла Европа босненци, ще бъде повече от успешен.

Създадена през 2003-та година, DUBIOZA KOLEKTIV не спира да обикаля Европа – EXIT, Sziget, Eurosonic и Balkan Trafik са само малка част от престижните фестивали на които групата е редовен участник от години насам. Гост-музикантите в албумите им също трябва да се споменат – Джино от Kultur Shock, музиканти от Fun-da-mental и още много.

DUBIOZA KOLEKTIV записват и сесия за MTV Adria, с което става една от малкото балкански групи, които разпродават почти всеки свой концерт. Въпрос на време беше да стигнат и до София, така че не ги пропускайте!

Вратите на клуба отварят в 19:30, началото на концерта е в 21:00 ч.

Очаквайте и следващите концерти, планирани от Pork Pie за юни и юли с бандите EYESBURN, POPA SAPKA, JAYA THE СAT, SUPERHIKS и УИКЕДА.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.