H.M.S.U. Бroken Бalkanz

0


Дата на събитието: 01.07.2011

Сподели

Shares

HMSU Open AirЛудница! Идва единадесетото поредно издание на летния фест на  H.M.S.U. От 1 до 3 юли ни чака супер много качествена музика, представена от най- добрите в жанра, като акцентът тази година е върху Балканите.

Поддържането на приемствеността и взаимната подкрепа между дръм енд бейс движенията в региона е сред основните цели на H.M.S.U. още от основаването на формацията.

Camo & Krooked /Hospital Rec, Breakbeat Kaos, Shogun Audio/ ще изненадат публиката със специален двучасов back2back сет. От българска страна ще се изявят H.M.S.U. героите: Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, acidtrip, Targy и EXo, както и представителят на Mirizma – JamezBongg. За пореден път се очаква силно гръцко присъствие, като зад дековете ще вилнеят агентите от формацията Funxion: Disphonia, Harris, Abend, а също и Kernelcoremode от Creative Space. От Сърбия забавата ще поднесат Codex /Full Force, Sinuous/, Treo /Freak, Rise Audio, Som Music, Sinuous, Critical/ и Kinetik /Critical, Breed 12″, Sinuous, Basswerk/. Талантът на съседска Македония ще блесне в изпълнението на Darkostepic /D2, Liquid Kitchen Radio, JR United/ и Hypertech /D2, Liquid Kitchen Radio/.

Все още не е ясно кой ще радва публиката от румънска и хърватска страна, но организаторите обещават да обявяват по един специален гост всяка седмица.

Местоположението още не е уточнено, но ако съдим по предишните издания на H.M.S.U. Open Air ще бъде на достъпно и в същото време красиво място сред природата.

Билети се продават в столичните магазини: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), Vision (бул. Мария Луиза 55, София), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), BreakPoint (Мол „The Boulevard“ Младост 1A, София). През юни билетите са на цена от 25лв., а на входа на събитието – 30лв. Възрастовото ограничение е 18+

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.