Лято 2019

Летният брой на списание 360° пристига с много вдъхновяващи истории и още повече изненади за всички читатели

0
 

Сподели

Shares

Превъртяхме цели 179 дни от календара, за да стигнем до момента, в който да поспрем за миг и да вдъхнем нов живот на всичко преживяно досега през вече незабравимата 2019. Верни на стила си, разбира се, ще направим това чрез новия летен брой на списание 360°.

Корица лято 2019

Смело заявяваме, че за пореден път то ще бъде един страхотен източник на вдъхновение за вас. Постарахме се да съберем на едно място най-истинските и вълнуващи приключенски истории, които неуморните приятели на медията продължават да създават. Повече от 100 страници уникално авторско съдържание, отпечатани на изключително висококачествена и екологична хартия, без опаковка за еднократна употреба, ще ви преведат през океани, морета, планини, въздуха и земята, за да ви докажат отново, че приключението е начин на живот.

А сега няма да крием повече от вас, ето и какво ще видите на страниците на списанието:

Краси Георгиев и Коридор 8. История в детайли за успешно завършения 1200-километров ултрамартон, който отведе бегача от Черно до Адриатическо море през три държави и мотото “Свързаност”

Георги Мавров – създателят на един от любимите ни фестивали – Беглика фест, ще ви преведе през 10-годишната му история и ще разкаже за едно алтернативно общество със собствена икономическа система, наречено Хородея.

Хроникьорът на българския алпинизъм – доц. Сандю Бешев разказва за всички българи, изкачили върхове над 8000 м.

Урок по хималайска история на България

Ира Кюрпанова ще ви отведе на едно необикновено пътешествие в Непал.

Пътуване в Непал

Ще се потопите в света на скейт приключенията чрез интервюто ни с Ивайло Дончев и страхотните му фотографии по темата.

Скейт видео и приключения

Нашият репортер Иглика Трифонова ще ви запознае с Георги Димитров – готвачът на Краси Георгиев по време на “55 часа”

Пригответе се и за пътешествие до остров Лимнос, където един от инструкторите в Siroko Wind Club – Александър Авджиев ще разкаже повече за необикновения сърф спот там.

ЛимносЗнаете ли какво е лодкостоп, къде се практикува и от кого? Ако тепърва чувате за нещо подобно, не изпускайте да прочетете историята на Калоян Величков по темата.

Ще се запознаете и с Иво Калушев – основателят на “Роук” – първата детска школа за екстремни спортове. 

Милан Димов разказва за историята на Българските колоездачни серии.

Сред важните теми на броя е и природосъобразният туризъм, за който разказва Александър Дунчев – един от хората, които допринасят за развитието му у нас.

И не на последно място, Сани Жекова и Северина Митева ще ни разкажат впечатленията си за едно от необикновените за сноуборд културата събития – Международната среща на жените лидери в сноуборда, която се проведе през април в Банско.

Burton Girls

Разбира се, освен с всички вълнуващи теми, които ви представихме, брой Лято 2019 на списание 360° идва и с много други изненади, които ще подхранят приключенския ви дух. В него отново ще намерите ваучери за различни активности, които се равняват на стойност 826 лв. Подробности за всеки един от тях открийте тук. 

                                                      КУПИ ТУК 

Разгледайте още актуални продукти в  онлайн магазина на списанието. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.