Сандалите Lizard: Динамика и прохлада на едно място

Висококачествената лятна обувка!

0
 

Сподели

Shares

Сандали Lizard

Сандалите са едно от най-добрите решения за летните дни. Независимо дали ще ги носите на планина, море или по градските улици, този тип обувки осигуряват усещане за прохлада в жегите, но и едновременно с това достатъчно стабилност при ходене. Един от най-добрите избори за сандали пък са тези на марката Lizard Footwear.

Италианската компания Lizard Footwear е създадена през 1992 г. и оттогава до днес е известна с качествените си обувки и сандали. Дизайнерите и разработчиците на компанията непрекъснато търсят нови идеи и материали, за да създават продукти, които ще бъдат носени дълго и с удоволствие. Всеки нов модел пък се тества от популярни атлети, които да проверят на практика достойнствата им.

Сандали Lizard

Защо да изберем сандали Lizard:

  • Изработени са от висококачествени суровини, с прецизност във всеки детайл.
  • Нископрофилни подметки Vibram, които едновременно защитават стъпалото и позволяват да се запази усещането за терена , за по-естествена походка.
  • Анатомично оформено легло за стъпалото, поддържащо свода и с обособени зони, предпазващи пръстите.
  • Легло за стъпалото, изработено от естествена кожа или висококачествен синтетичен материал, непозволяващи на крака да се приплъзва, когато сандалът е мокър.
  • Каишките на сандалите са интегрирани в подметката, дълбоко под леглото за стъпалото, за да се постигне оптимална здравина и устойчивост към всякакви външни влияния.

Сандали Lizard Hex H2O

Несравнима стабилност при бягане, преходи, разходки и всякакви други дейности на открито. Произведени от висококачествени синтетични материали, издръжливи при употреба в сладка и солена вода.

Сандали Lizard Creek IV

Сандали Lizard

Универсален модел, подходящ за свободното време и водни спортове. Отличен избор за ежедневно носене и излети сред природата.

Сандали Lizard Bat III 

Сандали - Lizard - Bat III 

Изключително ергономичен и надежден модел, подходящ за ежедневна употреба, бягане и водни спортове. Издръжлив на солена вода. Кракът запазва стабилността си, дори при намокярне на сандала.

Сандали Lizard Super Hike

Сандали - Lizard – Super Hike

Моделът с най-добро съотношение между функционалност, универсалност и тегло. Създадени за динамични занимания на открито, сандалите Super Hike притежават ергономично стъпало от естествена кожа, което създава комфорт при ходене и поддържа крака стабилен, дори когато са влажни.

Всички модели на сандалите Lizard можете да разгледате онлайн или на живо в магазини „Стената“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.