Боровец ще открие летния сезон с много изненади

Официалният старт на лятото ще бъде даден на 15-и юни

0
 

Сподели

Shares

Броени дни ни делят от официалното откриване на летния сезон в Боровец. Точно на 15-и юни всички байкъри, планинари и приключенци ще имат възможност да се възпловат от специалните предложения на курорта, които признаваме, не са за изпускане.

Ако сте нетърпеливи да сте сред първите каращи в Borovets Mountain Bike Park, не се колебайте да го направите, защото ако закупите дневна карта на 15-и юни, ще можете да я използвате и на следващия ден.

Откриване на летен сезон в Боровец

Освен това изненадите за байкърите не приключват до тук. Трима от всички, закупили лифт карти на 15-и или 16-и юни, ще участват в томбола, от която имат възможност да спечелят сезонен лифт пропуск. За целта просто трябва да пуснете касовата бележка от закупената карта в специална кутия в Adventure Center Borosport, който се намира до входа на хотел „Рила“, Боровец.

Всички, чиято страст е планинарството, ще имат възможност да се включат в безплатния тур до Черната скала – една от забележителностите на Боровец. До там ще ги отведат професионалните водачи на Бороспорт. Турът ще започне в 9:00 ч. пред Adventure Center Borosport, а по време на двучасовата разходка, освен на красивата разходка, участниците ще научат повече за местността, природата и историята на Боровец.

Разбира се, редица изненади очакват и най-малките посетители на Боровец. Още от сутринта на 15-и юни те ще имат възможност да се включат в две безплатни активности. От 10:00 до 11:00 ч. всички записали се малчугани ще могат да скачат на батута пред хотел “Рила”, а от 11:00 до 12:00 ч. детският кът “Бороландия” ще бъде безплатен за децата от 4 до 7-годишна възраст.

Откриване на летен сезон в Боровец

Трите нива на въжения град “Бороландия” ще очаква всички ентусиасти между 14:00 и 15:00 ч., а малчуганите ще се радват на изцяло обновения кръг за начинаещи.

Откриване на летен сезон в Боровец

Освен това от 15:00 до 16:00 ще има и безплатна стрелба с лък за всички, които искат да проверят точността си.

Откриване на летен сезон в Боровец

За да се включите в някоя от по-горе посочените активности, трябва да се запишете предварително на телефон 0889 607 000, на имейл info@borovets-bg.com или на място в Adventure Center Borosport в хотел „Рила“ между 8 и 11 часа в събота 15-и юни.

Тази година цените на двупосочния билет за кабинкова линия „Ястребец“ ще бъдат 15 лв. за възрастни и 6 лв. за деца между 7 и 14 години. Дневната байк карта ще бъде 30 лв., а двудневната 50 лв. Всички верни фенове на планинското колоездене ще могат да закупят сезонна лифт карта за 450 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.