Боровец ще открие летния сезон с много изненади

Официалният старт на лятото ще бъде даден на 15-и юни

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Броени дни ни делят от официалното откриване на летния сезон в Боровец. Точно на 15-и юни всички байкъри, планинари и приключенци ще имат възможност да се възпловат от специалните предложения на курорта, които признаваме, не са за изпускане.

Ако сте нетърпеливи да сте сред първите каращи в Borovets Mountain Bike Park, не се колебайте да го направите, защото ако закупите дневна карта на 15-и юни, ще можете да я използвате и на следващия ден.

Откриване на летен сезон в Боровец

Освен това изненадите за байкърите не приключват до тук. Трима от всички, закупили лифт карти на 15-и или 16-и юни, ще участват в томбола, от която имат възможност да спечелят сезонен лифт пропуск. За целта просто трябва да пуснете касовата бележка от закупената карта в специална кутия в Adventure Center Borosport, който се намира до входа на хотел „Рила“, Боровец.

Всички, чиято страст е планинарството, ще имат възможност да се включат в безплатния тур до Черната скала – една от забележителностите на Боровец. До там ще ги отведат професионалните водачи на Бороспорт. Турът ще започне в 9:00 ч. пред Adventure Center Borosport, а по време на двучасовата разходка, освен на красивата разходка, участниците ще научат повече за местността, природата и историята на Боровец.

Разбира се, редица изненади очакват и най-малките посетители на Боровец. Още от сутринта на 15-и юни те ще имат възможност да се включат в две безплатни активности. От 10:00 до 11:00 ч. всички записали се малчугани ще могат да скачат на батута пред хотел “Рила”, а от 11:00 до 12:00 ч. детският кът “Бороландия” ще бъде безплатен за децата от 4 до 7-годишна възраст.

Откриване на летен сезон в Боровец

Трите нива на въжения град “Бороландия” ще очаква всички ентусиасти между 14:00 и 15:00 ч., а малчуганите ще се радват на изцяло обновения кръг за начинаещи.

Откриване на летен сезон в Боровец

Освен това от 15:00 до 16:00 ще има и безплатна стрелба с лък за всички, които искат да проверят точността си.

Откриване на летен сезон в Боровец

За да се включите в някоя от по-горе посочените активности, трябва да се запишете предварително на телефон 0889 607 000, на имейл info@borovets-bg.com или на място в Adventure Center Borosport в хотел „Рила“ между 8 и 11 часа в събота 15-и юни.

Тази година цените на двупосочния билет за кабинкова линия „Ястребец“ ще бъдат 15 лв. за възрастни и 6 лв. за деца между 7 и 14 години. Дневната байк карта ще бъде 30 лв., а двудневната 50 лв. Всички верни фенове на планинското колоездене ще могат да закупят сезонна лифт карта за 450 лв.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.