ZIONLIONZ 100% Jamaiсa reggae party

0


Дата на събитието: 11.06.2011

Сподели

Shares

Лятото е на прага си. Готините партите вече започнаха. Ето какво ни предлагат нашите хора от Zionlionz Soundsystem:

Zionlionz reggae party

“Идва време за слънчева реге музика и за ямайско „take it easy” настроение. Белите плажове и изумрудените води на Негрил и Монтего Бей, тропическата джунгла, реките, спускащи се с каскади от водопади и естествени басейни към океана, плодовете с непознати имена, билките…и тази пулсция, която за по-малко от половин век завладя цялата планета… sweet reggae music – сладката реге вибрация, на фона на която се пее за Истината на JAH, но и за кървавите пръски по стените на гетата в Кингстън и Спaниш Таун. Без съмнение, Ямайка е страна на контрастите, която най-добре е да се опознае лично и на място, а докато си купим самолетните билети, пътят ни за натам непременно ще минава през реге партита като “100 % Jamaica Vibes”.”

И така…

Денят e 11 Юни, събота. Клубът е TWINS с прохладната си лятна тераса. Зад пулта ще са Zionlionz селекторите Dancing Lion, Olaijah & FreakKita със 100% ямайска селекция.

Zionlionz са ни подготвили и визия от Ямайка и са поканили всичките си африкански приятели, начело с черната перла Айша от денс студио JOKO, която ще направи УРОК ПО ЯМАЙСКИ ДЕНСХОЛ преди партито.

Елате облечени в цветовете на Ямайка, и нека всеки да има ямайското знаме – на фанелка, суичър, гривна или просто рисунка върху кожата.

A oт OCB пък обещават подарък – класически ямайски LIONS PRIDE листчета за всеки от гостите на вечерта.

Начало на денсхол урока – 21 часа – цена 5 лв.
Начало на партито – 22 часа – вход 4 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.