Julbo: Очилата за всеки спорт и всякакви условия

Качество с дългогодишни традиции

0
 

Сподели

Shares

Julbo разработват фотохромни лещи вече повече от 12 години и за това време са си извоювали лидерски позиции в областта. От марката използват най-добрите материали и най-напредналите технологии, за да дадат на спортуващите на открито възможно най-доброто от себе си.

Като потвърждение за качеството си, през 2016 г. Julbo създават лейбъла REACTIV® с едно ясно обещание: “Няма значение от времето!”

Защото каквито и да са климатичните условия, сезона и практикуваните спортове Julbo гарантират, че благодарение на техните продукти ще получите възможно най-добрата визия – и от двете страни на очилата.

Допълнително предимство, е че всички стъкла REACTIV® са изработени от органични материали, съчетаващи оптическите качества на минералните стъкла за очила с лекота и здравина.

Процесът на производство включва отливане при умерена температура, при който пигментите се нанасят върху стъклата. Така очилата Julbo получават изклюителна прозрачност и вървят в комплект с доживотна фотохромна гаранция!

Новата класификация на стъклата за очила Julbo се основава на 6 различни модела стъкла – Performance, Nautic, High Mountain, All Around и REACTIV® Performance 0-3 – разделени в 3 категории, според употребата им. Тази категоризация позволява всеки да намери най-подходящия модел, спрямо особеностите на любимия спорт и своите нужди.

REACTIV PERFORMANCE

Четири модела, предназначени за скиори, бегачи, велосипедисти и мултиспорт любителите. Представят се отлично при всякакви светлинни условия от нощен мрак до ярка слънчева светлина. Адаптивни към променящите се условия и различните нива на контраст. Предлагат се в различна цветова гама.

REACTIV HIGH MOUNTAIN

Очила с висока UV защита и контрол на контраста, подходящи за алпинисти, катерачи и хайкъри, които предпочитат високите планини. Предлагат се със широк избор от рамки.

REACTIV NAUTIC

Хидрофобни фотохромни очила с поляризирани стъкла, които се справят с вятъра, водата и контрастите и променящите се светлинни условия. Подходящи са за всякакви водни спортове.

Моделите спортни очила на Julbo можете да намерите в магазини Стената.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.