Скиор съпруг се събра отново с брачната си халка 4 месеца, след като я изгуби

Бижуто беглец паднало от ръката му, докато свалял ръкавиците си

0
 

Сподели

Shares
Халка беглец
Снимка: unofficialnetworks.com

Драматична венчална история се разиграва в канадския ски курорт Big White Ski Resort, след като австралийски курортист изгубва брачната си халка в снега.

Мъжът проплаква: „Свалих си ръкавицата, за да снимам приятели, но изгубих равновесие и за миг се подпрях с ръка в снега. После халката, която нося от 14 години я нямаше“

Австралиецът прави няколко неуспешни опита да си намери загубената вещ. След поредния провал се свързва с персонала на курорта, за да съобщи за загубената вещ и приблизителните ѝ координати, после отлита обратно за Сидни.

Последвалото е пример за отдаденост и филантропия. Персоналът превръща издирването на брачната халка в своя лична мисия, като в следващите 4 месеца служителите полагат неимоверни усилия да открият халката беглец.

Халка беглец
Снимка: unofficialnetworks.com

След редица неуспехи и значителни снеговалежи, в един от последните снежни дни доброто надделява. Ерик Робърт, портиерът на курорта, се качва на своя снегомобил, за поредна порция издирване и отчитайки топенето на снеговете, което често премества различни обекти, започва да търси една идея по-надолу от местопрестъплението. 15 минути по-късно чудото става – малката венчална халка ведро проблясва върху една скала. 

И така миналия четвъртък потърпевшият Грег Хеджис, който още усеща фантомна болка от присъствието на халката върху пръста си, получава изненадващо обаждане от курорта с благата вест.

По последни данни сватбеното бижу вече пътува към осиротелия пръст на Грег.

И заживели дълго и щастливо…

Халка беглец
Снимка: unofficialnetworks.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.