Доживяхме: София вече има Скейт Парк

0
 

Сподели

Shares

Една мечта се сбъдна: София вече си има скейт парк!

Skate Park

Намира се в Студентски град, до УНСС и работи всеки ден. Екстри като голяма рампа/халфпайп и биг джъмп вече са на разположение на скейтъри, блейдъри и хиксъри, въобще вече си имаме база, на която можем да пробваме всички онези трикове, които преди бяха почти невъзможни, защото просто нямаше къде да се пробват. Всичко това е факт благодарение на Българската Скейтборд Федерация и Столична община. Е, трябваше да е факт още преди шест месеца, но по- добре късно, отколкото никога.

Малко подробности: трябва да носиш каска. Задължително. Има вход: цената ще е 3 лева за половин ден и 5 лева за цял ден. Якото е, че има безплатен достъп всеки ден от 11 до 15ч. Всички практикуващи ВМХ трябва да са оборудвани с пластмасови степенки и пластмасови педали, иначе няма да се допускат в комплекса.

След като скейт паркът бъде захранен с електричество, Българска скейтборд федерация ще купи допълнително осветление, което ще даде възможност парка да функционира денонощно през летните горещини.

За подробности и за целия правилник на парка проверявайте страницата на Скейт Парк София във Фейсбук (Skate Park Sofia).

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.