Предаването Explore Bulgaria се завръща с пети сезон

В няколко епизода по National Geographic то ще ни отведе в Пловдив

0


Дата на събитието: 05.06.2019

Сподели

Shares

Точно в 21:30 ч. на 5 юни предаването Explore Bulgaria ще се завърне на телевизионния екран с премиера на петия си сезон. Шест епизода от поредицата ще ни отведат в града под тепетата – Пловдив, като всеки един от тях ще бъде посветен на различна тема.

Explore Bulgaria

Водещ на продукцията ще бъде Драгомир Симеонов, който с помощта на експерти и местни жители, ще ни преведе през многовековната история на Пловдив. По време на експедициите си той ще посети културни забележителности, религиозни храмове, ще се наслади на богатото разнообразие от изкуство и ще извиси поглед над града. Всички тези места ще му разкрият познати и не толкова познати факти за града, както и интересни истории за бита и културата му.

Explore Bulgaria

Тази година Пловдив е България, а България е във фокуса на културата на Европа. „Explore Bulgaria“ е чудесна възможност милиони хора да пожелаят да посетят още едно кътче от прекрасната ни страна. Инициативата, на която градът ни е домакин, намира достойно място в ефира на National Geographic, затова стъпвайки върху хилядолетната история, ние създаваме стойност за идните поколения. Надяваме се, че повече хора ще научат колко специална е нашата страна именно през очите на Древния Пловдив, споделят от екипа на Фондацията, която реализира проекта „Пловдив 2019″.

Не пропускайте да станете част от вълнуващото пътешествие на Драго Симеонов в Пловдив по National Geogprahic.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.