360° уикенд прогноза: 1-2 юни

0
 

Сподели

Shares

И през двата почивни дни ще има превалявания, повече в неделя, но по Черноморието ще е с разкъсана облачност и без валежи.

В събота сутринта ще е облачно и в Североизточна България може да превалява слабо. Вятърът ще бъде слаб от изток-югоизток 1-3 м/с при земята и над 1500м от югоизток – 3-5 м/с. През деня вятърът при земята слабо ще се усилва. Превалявания ще има с по-голяма вероятност следобед в Западна и Централна България, а в източната част ще остане с разкъсана облачност. Най-много валежи и интензивни гръмотевични бури се очакват над Рила и Родопите.

360° уикенд прогноза

В неделя от сутринта ще има превалявания в западната и югозападната част на страната. Времето ще бъде неподходящо за спорт в планината – ще има чести валежи с гръмотевици и значителна облачност. Вятърът от югоизток ще се усилва и по високите места ще достига 6-9 м/с. При земята също ще се усили от изток, най-значително в източната част на страната, където ще бъде до 3-6 м/с. Максималните температури ще са около 21-25 °С.

По Черноморието ще бъде ветровито, без валежи и със слабо вълнение. Температурата на водата ще достига 20-21 °С в южната част.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.