Мобилните плащания с Garmin Pay вече са възможни и в България

Функцията ще е активна от втората половина на годината

0
 

Сподели

Shares

garmin pay

От втората половина на 2019 г., всички почитатели на Garmin, у нас, вече могат да дигитализират своята банкова карта и да извършват безконтактни плащания чрез часовника си, посредством системата Garmin Pay.

Разплащателната функцията вече е достъпна за употреба в България и е резултат от все по-голямата популярност, която набират смарт часовниците и възможността за извършване на плащания дори когато портфейлът не е под ръка, например по време на тренировка.

Fibank представя иновативният проект за плащане с часовник се осъществява в партньорство между Първа инвестиционна банка, Mastercard и Garmin България.

С Garmin Pay клиентите на Fibank ще могат да дигитализират своята карта Mastercard не само в смартфона, но и в часовника си Garmin. Благодарение на новата услуга те ще могат да плащат на всички безконтактни ПОС терминали, както и да извършват операции на безконтактни банкомати. Услугата е насочена към хората с активен начин на живот, спортисти и всички онези, които искат да разполагат със средствата си навсякъде и по всяко време – без да е необходимо да носят чанта, портфейл, карта, дори смартфон.

Някои от моделите на Garmin, които поддържат функцията Garmin Pay са часовниците от сериите MARQ Collection, Forruner и най-новото попълнение – Fenix 6.

vívoactive 3

С повече от 15 предварително заредени спортни приложения, намирането на забавен начин да останете активни с vívoactive 3 е лесно, а Garmin Pay функцията Ви позволява да оставите телефона и портфейла си в къщи и все още да можете да платите напитката си след края тренировката, директно от часовника.#GarminPay #BeatYesterday https://garmin.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5/%D0%97%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%B8-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/vivoactive-3

Публикувахте от Garmin България в Вторник, 17 септември 2019 г.

Всички продукти на Garmin можете да поръчате от garmin.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.