Изложба и премиера на филма ЗИМА

0


Дата на събитието: 06.06.2011

Сподели

Shares

На 6 юни се задава поредната интересна изложба. Въпреки, че времето вече е топло и ни налягат все повече мисли за скейт, планински и морски дестинации, в случая  изложбата е на зимна тематика. И защо пък не? Няма лошо да си припомним тръпката от изминалия сезон и да се надъхаме за следващия.

Екипът на филма ЗИМА (ZIMA) кани на 6 юни от 19:00 ч. в Галерия 1908 на представянето на продукцията. Там ще можете да се запознаете с проекта ЗИМА, да разгледате готини фотоси, да се запознаете и разпитате подробно продуцентите на филма, и не на последно място (за който си пада) да изпиете по чаша вино.

ЗИМА (ZIMA)

ЗИМА е пилотен проект на НВМ Студио – два филма, повече от 2 часа видео с повече от 50 участика, над 20 локации, 30 интервюта, много истории, случки и трикове. Освен уникалните места, на които е снимано (като Гана, Иран, Мексико и Сенегал – все места, за които е трудно човек да си представи, че може да имат нещо общо със ски и сноуборд), видеото представя и България.

Освен скиори и сноубордисти в ЗИМА ще видите и катерачи, ПСС спасители, ратракаджии, пантаджии.

Кадрите са от 2008 г., но премиерата е именно сега, така че защо да не си помечтаем пак за зимата, нищо че сезонът на късите панталонки вече дойде!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.