Изложба и премиера на филма ЗИМАДата на събитието: 06.06.2011
0

Сподели

0Shares
0 0 0

На 6 юни се задава поредната интересна изложба. Въпреки, че времето вече е топло и ни налягат все повече мисли за скейт, планински и морски дестинации, в случая  изложбата е на зимна тематика. И защо пък не? Няма лошо да си припомним тръпката от изминалия сезон и да се надъхаме за следващия.

Екипът на филма ЗИМА (ZIMA) кани на 6 юни от 19:00 ч. в Галерия 1908 на представянето на продукцията. Там ще можете да се запознаете с проекта ЗИМА, да разгледате готини фотоси, да се запознаете и разпитате подробно продуцентите на филма, и не на последно място (за който си пада) да изпиете по чаша вино.

ЗИМА (ZIMA)

ЗИМА е пилотен проект на НВМ Студио – два филма, повече от 2 часа видео с повече от 50 участика, над 20 локации, 30 интервюта, много истории, случки и трикове. Освен уникалните места, на които е снимано (като Гана, Иран, Мексико и Сенегал – все места, за които е трудно човек да си представи, че може да имат нещо общо със ски и сноуборд), видеото представя и България.

Освен скиори и сноубордисти в ЗИМА ще видите и катерачи, ПСС спасители, ратракаджии, пантаджии.

Кадрите са от 2008 г., но премиерата е именно сега, така че защо да не си помечтаем пак за зимата, нищо че сезонът на късите панталонки вече дойде!

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.