Веломаратон “Подбалкански” ще се проведе за трети път

И тази година мотото на събитието е “До Бургас от раз”

0


Дата на събитието: 25.05.2019

Сподели

Shares

Задава се третото издание на веломаратон “Подбалкански”, който ще отведе най-смелите колоездачи до Бургас от раз – или накратко казано от столицата до морето в рамките на 24 часа. Събитието ще се проведе на 25 и 26 май (31 май и 1 юни са резервни дати при лоши метеорологични условия), като се очаква тази година в него да се включат рекорден брой участници.

Веломаратон "Подбалкански"
Снимка: Фейсбук/Веломаратон Подбалкански

Трасето на веломаратона е с дължина 370 км, като началото му ще бъде дадено в края на Ботевградско шосе в София, а финалът – на терасата на Морската градина в Бургас.

Всеки, който иска да се включи в събитието, трябва да е добре подготвен както физически, така и психически, за може да се пребори със себе си и собствените си възможности и да стигне до финала за заветните 24 часа. За да се случи това, средната скорост, която трябва да поддържат колоездачите, е минимум 15,4 км/ч.

Участниците, които се справят с това предизвикателство в рамките на денонощие, ще получат медал от организаторите, като има възможност да получи и удостоверение за изминатата дистанция.

Останалите условия за участие, както и допълнителни подробности около събитието, можете да откриете на сайта velorazhodka и във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.