Известен е и вторият хедлайнер на Vola Open Air

Богатата програма на фестивала ви очаква от 26 до 28 юли във Врачанския балкан

0
 

Сподели

Shares

Vola Open AirЕто че настъпи моментът да ви разкрием втория хедлайнер на фестивала Vola Open Air, който както ви разказахме, ще се проведе между 26 и 28 юли на връх Околчица. Името му е Illa J (брат на легендата J Dilla). Той пристига за първи път в България заедно със своя бенд, за да ви зарадва с музиката си и представи последния си студиен албум.

Богатата програма на фестивала в красивия Врачански балкан ще бъде допълнена и от родните артисти Doroty Takev live band, The Innkeepers Live, Vasquez NZ, Paramater & Goldrum, DJ Marcon, DJ ZEE, Selector Stazz и 7 Years Future Sounds Of Sofia Showcase.

Vola Open AirСъс звучене, което е палитра от музикални стилове като соул, хип-хоп, реге и други, Doroty Takev –  едно от свежите попълнения на българската сцена, дава заявка за едно завладяващо и незабравимо шоу на сцената на Vola Open Air. Редом до нея ще се качат и членовете на бандата Росен Ватев (барабани), Антон Пиперов (бас китара, синтове и програминг) и Денис Попстоев (саксофон).

The Innkeepers са колектив от бийтмейкъри и диджеи. Те ще представят бийтове, изсвирени на живо, примесени със скречове и синтезатори. Скоро продукцията им беше издадена на плоча.

Ако все още не сте се сдобили с билет за тридневния фестивал, можете да го напрвите от сайта bilet.bg. А за повече информация не се колебайте да посетите официалния сайт на събитието или Фейсбук страницата му.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.