Пъргави велосипеди от Scott за малките състезатели

Моделите Roxter, Contessa и Scale

0
 

Сподели

Shares

Велосипедите, които никога не забравяме са тези, първи открили ни тръпката от колоезденето. Затова е важно да ги подберем правилно.

От Scott, както винаги са се погрижили младите велосипедни надежди да имат достатъчно голям избор от модели за техните бъдещи успехи по трасетата.

SCOTT ROXTER 24

Scott

 

Roxter е един от моделите, които просто подканят – „по-бързо, по-бързо!“.

Създаден да развива способностите на бъдещите състезатели този велосипед е изработен от висококачествена 24-инчова алуминиева рамка и надеждна окомплектовка.

Дерейльорът, средното движение и командите са с качеството на Shimano, а надеждността при спиране е осигурена от механичните дискови спирачки на Tektro, снабдени със 160-милиметрови ротори.

Твърдата вилка прави колелото завидно леко, а плюсовите 2,6-инчови гуми дават необходимата стабилност и успешно обират неравностите. Как става това? По-ниското налягане и по-големият балон на гумите омекотяват возията без да натоварват теглото.

Тегло – 11,2 кг.

CONTESSA 24 с твърда или мека вилка

Елегантен велосипед, специално предназначен за младите дами със спортен дух!

Моделите Contessa 24 са предвидени за употреба от момичета с различни нива на умения, затова се предлагат с 24-инчова алуминиева рамка, окомплектована с твърда или мека вилка.

Scott

Компонентите на скоростите и при двата варианта са Shimano, спирачките са надеждните v-brake-ове на LEE CHI, а меката вилка при единия модел е SR Suntour XCT-JR 24 с 50 мм ход.

Вариантът с твърда вилка тежи само 9,9 кг, а този с мека – 11,6.

SCALE 24 с дискови спирачки и мека вилка или v-brake и твърда вилка

Scott

Моделът е насочен към младите ездачи с по-спортен стил на каране. С окомплектовка за начинаещи и напреднали, този велосипед бързо ще ви въведе в света на спортното колоездене!

В първия вариант Scale 24 е обзаведен с алуминиеви 24-инчова рамка и твърда вилка, към които са прикрепени компоненти на Snimano, контролиращи веригата и 7-те скорости, а също и v-brake-овете на LEE CHI.

Scott

 

При втория вариант на велосипеда Scale, освен комплекта на Shimano, виждаме и меката вилка SR Suntour XCT-JR 24 Disc с 50 мм ход и механичните дискови спирачки Tektro SCM-02 със 160-милимтрови ротори.

Теглото на велосипеда с твърда вилка е 10,1 кг, а на този с мека – 12,1.

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на Scott – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14 или онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.