Сред дивата патагонска пустош: Експедиционна романтика

Отново разказва дамската половина на Big Ice Expeditions

1
 

Сподели

Shares

Всяка жена се стреми да е желана и харесвана. Иска се обаче известна доза упоритост и креативност, за да впечатлиш Бранков, за който единственият начин да забележи, че си с тотално различен цвят на косата, например, е да го фраснеш с нещо тежко. Дори това обаче не е гаранция, че ще ти обърне внимание, докато внимателно пресмята колко точно тежи проклетата лъжица и има ли въобще нужда да я носим. При повторен удар, шансът за успех се увеличава (минимално).

По време на експедиция, за постигане на умопомрачителни романтика и еротика, е необходимо следното:

Big Ice Expeditions
Снимка: Бранислав Бранков

1. Натоварете се като хамалин. Колкото по- голяма е раницата, толкова по-нежни и крехки ще изглеждате. В идеалния случай, изберете раницата, така че да стърчи минимум по две педи от всяка страна и поне 3 над главата ви. За по-голям ефект, накичете по нея всевъзможни простотии – експедиционни обувки, каски, котки, пикели. Не забравяйте въжето! Особено възбуждащо за такъв тип мъже е да ги помолите да ви помогнат с тъпченето на багажа. Друг ключов момент е секси походката. 48-те кг на гърба ви, хлъзгавият камъняк и денивелацията не са пречка при достатъчно добра мотивация. Ако пристегнете хубаво кръстния колан на раницата, губите 10 см от обиколката на талията, а леко посинелите ви от недостига на кислород устни допълнително подчертават сексапилното ви излъчване. Като бонус получавате и артистични синки на мястото на колана и презрамките.

2. Създайте интимност. Ако 2 дни сте затворени в заслон, в изчакване на буря, и ако вратата на този заслон е толкова тежка, че за отварянето й са необходими минимум двама души, не се отчайвайте. Погледнете Го с премрежен поглед и нежно прошепнте: „Хайде да излезем да пишкаме!“. Спазвайте строг график на всеки 2 часа през нощта. Мъжете обичат точните жени.

3. Зарадвайте го като запалите свещ. (И без друго мъкнете поне 20 за сушене на обувки и отчаяни опити да намалите конденза в палатката.) Това определено ще го накара да се почуства по-добре. Все пак една свещ по-малко е 15 грама по-малко за носене.

4. Заложете на неустоим шоколадов тен. Тайната на успеха се крие в това да се изпитосате на ледник в ден, в който на небето няма нито едно облаче, а кремът за слънце е прилежно прибран на дъното на шейната. В никакъв случай не губете време да спирате и да го търсите. Друг ключов момент е да се съблечете по мрежест вълнен клин. По този начин си гарантирате не само лице, което лесно би могло да се сбърка със задните части на павиан, но и бедра с еротично изрисувана на тях мрежа, без да се налага да харчите пари са скъпо бельо от сексшопа. Ефектът трае минимум 3 седмици.
За да подчертаете още повече краката си, сдобийте се с разнообразни синини и хематоми. Най-лесно се получават от хвърчащите от бурята парчета лед, които се забиват във вас.

Big Ice Expeditions
Снимка: Бранислав Бранков

5. Импровизирайте с цветовете. Ярко оранжевото – клин, блуза, а най-добре и двете, безспорно се забелязва не само от, не дай Боже, спасителен хеликоптер, но дори и от Бранков. Ако имате повече късмет, може да приземите и някоя летяща чиния и по този начин да си спестите мъкненето на катуна по обратния път.

6. Не на последно място, не забравяйте аромата. Нито един мъж не може да устои на съмнителната миризма, която ще се носи от вас след повече от седмица липса на вода с температура над 0.5 °С.

И така, мили дами, ако Той  внезапно ви погледне с очи, изпълнени с любов, да знаете, че иска да му подадете тоалетната хартия.

Още премеждия от Big Ice Expeditions ще можете да чуете на 22.04 от 19:45 в Кино Влайкова по време на тяхната благотворителна презентация. Всички средства от нея ще бъдат дарени за детския лагер Chilipeppers Adventures / Люти Чушки приключения в помощ на деца, заплашени от отнемане от родителска грижа.
 
Билети можете да закупите от тук: https://travellersclub.bg/event/big-ice-lautaro-kv/   

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Изключително пошла и гнусна статия!!!
    Каузата, за която ще се събират пари е добра, но за съжаление с подобни разкази е убречена на провал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.