Когато комфортът лежи на плещите ви: 25 години дамски раници Osprey

Ергономия и функционалност, съобразени с женското тяло

0
 

Сподели

Shares

Раници Osprey

Раниците Osprey са един от най-предпочитаните продукти сред приключенците. Тяхната популярност се дължи на доказалите се във времето качества като здравина и усещане за комфорт. Специалният им дизайн пък позволява приспособяването към индивидуалните особености на тялото.

Osprey винаги са държали на ергономията, а фактът, че тази година се навършват 25 години от излизането на първата раница, специално съобразена с дамската физиология, го доказва!

Раници Osprey
Модели Tempest 30 и Sirrus 24

За да се оформи качествено изделие, жените вземат силно участие във всички етапи на създаването му – от дизайна до тестовете. Така се гарантира, че дамските раници на Osprey ще се нагодят правилно към всяко тяло и ще осигурят максимален комфорт и свобода на движение.

Началото е поставено преди 25 години, но това е един непрекъснато развиващ се процес!

Раници Osprey
Модели Renn 50 и Eja 48

Ключът е в системата за закрепване, която позволява на раницата да се напасне спрямо формите на женското тяло. Ето някои от характеристиките, които правят раниците Osprey толкова удобни за жени:

Раници Osprey
Илюстрация: 360mag.bg

Osprey предлагат повече от 40 модела дамски раници, предназначени, както за градската среда и леки разходки, така и за сериозни преходи в планината или по света.

Раниците Osprey могат да бъдат намерени в магазини Спорт Депо, както и онлайн на адрес: www.sportdepot.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.