Байк и рън за Чепън vol. 8: Tази събота край Драгоман

Все още имате време да се запишете за участие!

0
 

Сподели

Shares

Байк и рън за Чепън

Помпете гумите, лъснете маратонките и заредете батериите на лазерите догоре! Защото тази събота (20 април) навръх Лазаровден ще се проведе осмата интергалактическа надпревара „Байк и рън за Чепън“. Ще има много байк и още повече рън!

Очаква се над 400 бегачи и колоездачи да се включат в състезанието по двете трасета – 21,3 и 40-километровото. А акцентът тази година е чутовната битка с пластмасовите отпадъци. В името на минимизирането на човешкия отпечатък и опазването на природата участниците ще използват собствени бутилки, които ще зареждат безплатно с минерална вода на старта и подкрепителните пунктове.

Специално за пилотите на велосипеди, по маршрута са организирани няколко сервизни пункта, където могат да получат качествена помощ в случай на авария. За тези, които не притежават собствен велосипед са осигурени здрави колела под наем в пълна бойна готовност. За финал – на площада в Драгоман ще има специален пункт за почистване на оцелелите екипажи и машини.

Байк и рън за Чепън

Както всяка година и този път на децата е обърнато специално внимание и от 10:45 ч. ще започне спортната надпревара за млади падуани „Мини Байк и рън за Чепън“.

За участниците от всички възрасти са осигурени много атрактивни приключенски награди!

В забавната програма на събитието, освен Бай Кирън, ще се включат още лазарките от НЧ „Мелдия“, които няма да демонстрират бой с лазерни мечове, но ще наблегнат на народните танци. Златното момиче на художествената гимнастика Ренета Камберова ще покаже 24-каратовите си умения, а мажоретките от Wonders ще творят чудеса със Силата на хореографията. В качеството на саундтрак към епичното събитие ще видим рок групата Мелди.

За посетителите са организирани и екскурзии до връх Чепън и Неделишкия манастир.

Байк и рън за Чепън

Регистрацията все още продължава онлайн на адрес chepan.stenata.com до 18 април включително. Плащането на таксата за участие след 16 април ще може да се осъществи само в магазини „Стената“ на 17 и 18 април, тъй като онлайн панелът ще бъде вече затворен. Възможна ще бъде и регистрация на място на цена 50 лв.

Вече записалите се могат да вземат стартовите си номера на 16, 17 и 18 април от 10 до 20 ч. от офиса на „Стената“. Задължително е да носят попълнена и подписана декларация за освобождаване от отговорност. Записаните състезатели с платена такса за участие, които живеят извън София, ще могат да получат стартовия си номер на място преди състезанието от 8ч. до 9 ч. в Драгоман.

Традиционното пътуване с вагон на БДЖ, в който участниците ще могат удобно да превозят велосипедите си до самия старт ще бъде от Централна гара София с влак КПВ10202 със стартов час 07:40, а връщането към София – от 17:45 с влак МБВ7991.

Байк и рън за Чепън

За актуална информация следете:

Facebook събитието

Facebook страницата на „Байк и рън за Чепън“

Официална интернет страница

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.