Кои лица подкрепят Wings for Life World Run 2019?

0
 

Сподели

Shares

Ето че вече ни дели по-малко от месец от големия ден на глобалното бягане Wings for Life World Run. По тази причина е време да ви представим хората, които през 2019 припознават каузата гръбначните увреждания да станат лечими и с радoст приеха да бъдат нейни лица.

Бегачът Кирил Николов-Дизела, сноубордистът Радослав Янков, кайт сърфистът Никола Абаджиев-Коки, парапланеристът Веселин Овчаров, автомобилният пилот Павел Лефтеров и планинският колоездач Йордан Анчев са атлетите, които ще бъдат посланици на Wings for Life World Run 2019.

Кирил Николов-Дизела

Сред най-важните лица, които и тази година ще ни служат като вдъхновение преди и по време на бягането, са параолимпиецът Георги Киряков, както и Владимир Гюров и Евгения Кусева. И тримата се борят с трудностите на живота, тъй като различни инциденти ги оставят неподвижни. Това обаче не ги спира да бъдат активни и ги мотивира самите те да дадат крила за живот на хората с гръбначни увреждания, с които тепърва предстои да бягат заедно.

Владимир Гюров

И през 2019 посланици на каузата на Wings for Life ще бъдат и едни от любимите ни актриси – Невена Бозукова и Снежана Макавеева.

Снежана Макавеева

Към този вдъхновяващ списък с лица се присъединяват и фитнес треньорите Иван Христов и Бранимир Кенанов, както и представители на различни медии и организации.

Независимо къде се намриате, включете се вие в глобалното бягане на 5 май, 14:00 ч. българско време, за да можем всички заедно да дадем крила живот на хората с гръбначни увреждания!

Всички новини около Wings for Life World Run – България можете да следите в официалното фейсбук събитие.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.