Включи се в отбор Garmin на Маратон София

Регистрацията вече е отворена

0
 

Сподели

Shares

Както вече обявихме, официално започна регистрацията за тазгодишното издание на Маратон София. То ще се проведе на 13 октомври, а вече имате възможност да се присъедините и към отбора на Garmin по време на състезанието.

10 km Garmin Run Series на Маратон София

По традиция Garmin е партньор на маратон София и 10-километровата дистанция е част от световните Garmin Run Series. Общо ще имате възможност да участвате в 4 дистанции – 42, 21, 10 и 3 км.

Независимо от разстоянието, което пробягате, можете да се запишете в отбора на Garmin, като освен стартовия пакет, предвиден от организаторите на маратона, ще получите още един от Garmin, както и много други изненади от зоната на Garmin по време на събитието.

Отбор Garmin

Регистрацията за 10 km Garmin Run Series на Маратон София можете да направите в офисите на Garmin (София, Бул. „Асен Йорданов“ 4-В или София, Бул. „Васил Левски“ 80А), като крайният срок е 5 октомври.

За Маратон София можете да се включите и след обявения срок, но тогава местата ще са ограничени, а номерата няма да имат имена.

При записаването си всеки участник трябва да подпише декларация, свързана с участието на маратона и да заплати такста за съответната дистанция. За 3-километровата дистанция няма такса.

Отбор Garmin

Всички, записали се в отбор Garmin, трябва да имат предвид, че имената им ще се появят в стартовия списък на маратона, както и на уеб страницата в седмицата преди маратона.

Garmin България на Маратон София

Много прекрасни емоции за всички нас в зона Garmin! Вижте във видеото как бягахме, играхме игри и участвахме в активности по време на Софийски Маратон – Marathon Sofia.#TeamGarmin #BeatYesterday

Публикувахте от Garmin България в Четвъртък, 18 октомври 2018 г.

 

За повече информация можете да следите Фейсбук страницата на Garmin.

маратон София 2019

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.