Garmin Pancharevo Run: Три състезания в едно!

National Geographic Plastic-FREE 10 км run, Garmin Pancharevo 1/2 Marathon и Garmin Pancharevo Trail Marathon

0


Дата на събитието: 21.04.2019

Сподели

Shares
Планински маратон Панчарево
Снимка: pancharevo.begach.com

Най-голямото пролетно планинско бягане в България ще се състои на 21 април край Панчарево! Събитието включва три дисциплини – състезание по асфалт около езерото и две състезания по черен път, за начинаещи и напреднали.

Надпреварата се провежда за осма поредна година, а в отделните дисциплини традиционно вземат участие над 1000 човека. Ето в какво можете да се включите този път:

Планински маратон Панчарево
Снимка: pancharevo.begach.com

National Geographic Plastic-FREE 10 км run – бягане по 10-километрова асфалтова отсечка, обикаляща езерото, с максимална денивелация от около 50 метра и е подходящ за напълно начинаещи в бягането.

Garmin Pancharevo 1/2 Marathon – 21 км по черен път с изкачване от 700 метра до връх Бачун в Лозенска планина. Маршрутът минава през асфалтов път, коларски път и горски пътеки и е подходящ за начинаещи в планинското бягане с малко опит.

Garmin Pancharevo Trail Marathon – 42 км бягане за напреднали. Маршрутът е с изкачване от 1700 метра и прекосява Лозенска планина до Пасарел и обратно. Този маратон е сертифициран в ITRA и дава 2 точки за участие в UTMB и други световни трейл състезания.

Планински маратон Панчарево
Снимка: pancharevo.begach.com

Всеки участник в различните дисциплини ще получи спортна тениска с логото на Garmin, силиконова фласка от National geographic, къмпинг аксесоар от UST Brands и спортен сак за многократна употреба.

Талон за Garmin Pancharevo Run

Повече информация за събитието, както и форма за регистрация, можете да намерите на официалната му интернет страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.