Детските модели велосипеди на Scott за 2019 година са тук!

Любовта към колоезденето започва с първия велосипед!

0
 

Сподели

Shares

Детски велосипеди от Scott

Пролетта мощно заяви за себе си с поредица слънчеви дни и това накара малки и големи да излезем навън, за да се захванем малко по-сериозно със спортуване. Като един от най-приятните и леснодостъпни спортове, колоезденето предлага възможност, както за индивидуални занимания, така и за семейни приключения с децата.

А кое дете не обича да кара колело?

Специално за най-малките велосипедисти Scott създават моделите Roxter, Contessa и Scale. Трите машинки се предлагат в размери, подходящи за деца от 3 до 8 години, но макар и дребни, те са екипирани с всички необходими за един истински байк компоненти!

SCOTT ROXTER

Детски велосипеди от ScottНяма дете, което да не обикне колоезденето от мига, в който възседне своя Roxter! Велосипедът се предлага в два размера – 14 и 16 инча и е създаден да въведе малчуганите в чудния свят на колелата.

Теглото на модела е само 7,40 кг, което го прави изключително удобен за употреба от малките приключенци. От Scott са се погрижили и за безопасността. Колелото е екипирано с висококачествени компоненти като здрава рамка, изработена от алуминиева сплав (Alloy 6061), надеждни v-brake спирачки отпред и контра на задното колело, както и протектор около цялата верига, който гарантира, че детското краче няма да влезе в съприкосновение с нея.

Освен това Scott Roxter идва в комплект с допълнителни помощни колела и чудесни детски рисунки по рамката!

SCOTT SCALE

Детски велосипеди от Scott

 

Тук вече говорим за един напълно функционален велосипед за напреднали малчугани, които обичат по-агресивния стил на каране!

Scott Scale е наличен в два размера с 16 и 20-инчова рамка от алуминиева сплав и надеждни v-brake спирачки на Tektro отпред и отзад.

Освен това 20-инчовата версия пристига с мека вилка SR Suntour XCT-JR 20, с 40 мм ход и 7 скорости с компановка от Shimano, което го превръща в истински MTB велосипед.

Теглото на двата велосипеда е съответно 7,60 кг за 16-инчовия и 10.80 кг за 20-инчовия.

Детски велосипеди от Scott

SCOTT CONTESSA

Детски велосипеди от Scott

Серията Contessa е предназначена за малките дами и също се предлага в два размера, според възрастта – 14 инча и 20 инча.

14-инчовата Contessa е за най-малките и притежава всички черти на велосипедите от този клас – здрава алуминиева рамка, предна v-brake спирачка и задно колело с контра. И тук, заради безопасността, веригата е снабдена с напълно покриващ я протектор. Помощните колела са налични, а разцветките – отлични! Тегло – 7,40 кг.

Освен класическото момичешко излъчване на модела, Contessa 20 притежава и чертите на истински спортен велосипед.

Тук виждаме 7 скорости с Shimano компоненти, мека вилка SR Suntour XCT-JR 20 с 40 мм ход и предни и задни v-brake спирачки Tektro. Тегло – 10,70 кг.

Детски велосипеди от Scott

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на Scott – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14 или онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.