Garmin STRIKER Plus: Всевиждащите риболовни сонари

Изненадайте рибата отдалеч!

0
 

Сподели

Shares

Garmin STRIKER Plus

Всеки рибар знае колко важна е екипировката за успеха на начинанието. Когато пък говорим за риболов от лодка в големи водоеми и открити води, летвата се вдига още по-високо.

Но, не толкова високо, че от Garmin да не могат да я достигнат!

Garmin STRIKER Plus

Специално за най-запалените почитатели на риболова компанията създаде серията сонари с вграден GPS STRIKER Plus. За да сте винаги в течение със случващото се около и под лодката.

Устройства са снабдени с ярък дисплей, видим дори при силна слънчева светлина и CHRIP сонар, който осигурява кристално чисти изображения. Вграденият картографски софтуер Quickdraw Contours пък ви позволява да създавате карти за до 8000 кв. м. площ.

Допълнителен жест към българските риболовци е възможността безплатно да изтеглите актуална и подробна карта на водоемите в страната.

Garmin STRIKER Plus

Ако пък имате нужда от по-подробна картина, можете да преминете към функцията ClearVu, която ви позволява да получавате почти фотографско изображение на ситуацията по вертикала под вашата лодка. От формата на релефа, през потопените предмети до най-важното – местоположението на рибата.

Високочувствителният GPS пък ще ви позволи да добавяте и навигирате към различни точки, а също така показва и актуална информация за местоположение и скорост на лодката. Благодарение на него ще можете по-късно да се върнете отново към местата, на които кълве или да контролирате правилно скоростта си по време на тролинг.

Garmin STRIKER Plus

Серията STRIKER Plus включва моделите Plus 4, 5, 7 и 9, чиито номер съответства на размера на дисплея в инчове. Единствената разлика между моделът Plus 4 и по-големите му събратя, освен големината на дисплея, е наличието на допълнителна SideVu функция, която подобно на ClearVu-то ви предоставя ясно изображение, но този път и отстрани на лодката; Приложението ActiceCaptain, което ви позволява да синхронизирате вашия смартфон със сонара и да получавате смарт известия директно на неговия екран. Също така чрез приложението ще можете да получавате в реално време актуализации за устройството, както и да добавяте или сваляте нови карти към Quickdraw Contours.

Още модели сонари и други устройства за вода можете да разгледате на интернет страницата garmin.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.