Великденско сърф джамбуре на Лимнос с клуб Siroko

Открийте подобаващо сезона!

0
 

Сподели

Shares
Великденско джамбуре на Лимнос
Снимка: Siroko Wind Club

Остров Лимнос в съседна Гърция от 10 години е база на нашенския сърф клуб Siroko, чийто екип е довел до съвършенство дъската и вълните като начин на живот. И тъй като новият сезон тегне със страшна сила над настоящите и бъдещи ездачи на вълни е наложително да се направи и подобаващо откриване!

Мисията получава кодовото название “Великденско джамбуре”и ще се проведе на 24 април. За целта екипът на сърф клуб Siroko ще пристигне на мястото 10 дена по-рано, за да се подготвят подобаващо за епичното събитие!

Великденско джамбуре на Лимнос
Снимка: Siroko Wind Club

По това време на годината Лимнос е едно чудесно място с температури, значително по-високи от тези в България и притежава всички условия, необходими за практикуването на любимия спорт. Ако обичате сърфа, нямате никакво извинение да не сте там и да не сте активни!

Великденското джамбуре е подходящ метод да се избавите от пролетната умора, която, както казват от Siroko: “е само в градовете, тук никой няма време за нея”. В рамките на събитието ще се проведат различни спортни прояви. Разбира се, ще се кара много уиндсърф и кайт, но също така в програмата са залегнали и няколко байк тура из най-красивите местенца на Лимнос. Музиката и доброто настроение са ангажирани с денонощно присъствие, а ако случайно времето поднесе изненади и условията не са подходящи за останалите спортове е предвиден и резервен план – йога занимания и още по-мощно купонясване!

Великденско джамбуре на Лимнос
Снимка: Siroko Wind Club

Ако още се чудите защо да посетите Лимнос, трябва да знаете, че от клуба са се погрижили да предложат супер изгодна оферта за най-нетърпеливите, включваща една седмица кайт или уиндсърф обучение, ежедневна йога, байк, SUP и разтърсващо парти с барбекю. Цените за наем на екипировка също са специални! Колкото до атмосферата на Лимнос, ето как я описва екипажът на Siroko:

“С нищо не подправяме оригиналното усещане от това да си в Лимнос. Цялата атмосфера на острова те кара да потънеш дълбоко в наслада. Има генерално спокойствие и никой не бърза за никъде, освен за вятъра. Самият процес при екстремните спортове се случва изцяло в природата. Ние работим с факторите вода и вятър и човек много лесно успява да се слее с тях и да се получи симбиоза. Вечер пък правим огън на плажа и много хора свирят на китари. Мисля, че в един ден човек събира достатъчно мигове, за да може да легне освободен от напрежението, което е натрупал в градското ежедневие”.

Великденско джамбуре на Лимнос
Снимка: Siroko Wind Club

И тъй като преди всичко става дума за почивка, всеки има свободата да спи колкото си пожелае. Има една причина обаче да станете по-рано и тя се нарича Livity Relax Zone, където се провеждат сутрешни йога занимания и следобедната сиеста.

Зоната е подарък от Livity за клуб Siroko и вече една година е мястото, където с лежерните темпове на Средиземноморието тече живота извън водата. Тук се правят различни групови упражнения и се организират малки концерти. Всичко това сплотява сърфистите и спомага за изграждането на задружна приятелска атмосфера. Точно затова голяма част от гостите на сърф клуб Siroko са и техни дългогодишни приятели, броят на които се увеличава с всеки нов посетител!

Научете повече информация относно цените и програмата на клуб Siroko.

Великденско джамбуре на Лимнос
Снимка: Siroko Wind Club

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.