Garmin GPSMAP 66s и 66st: Ръчен GPS за смелите

Навигация до дупка!

0
 

Сподели

Shares

Garmin GPSMAP 66s и 66st

Когато приключението е сериозно и от всяка крачка зависи неговият щастлив завършек е изключително важно да имате сигурен партньор, на когото да разчитате, че ще ви помогне в критичен момент.

За щастие от Garmin създадоха GPSMAP 66. Без значение дали карате каяк, катерите скали или проучвате нов маршрут в дивата пустош, това устройство благонадеждно ще ви води напред към неизвестното, а след това и ще ви върне подобаващо!

Двата модела от серията GPSMAP – 66s и 66st притежават изключителна издръжливост на външни влияния – изработени са по военния стандарт MIL-STD-810G за устойчивост на топлина удар и влага и дори са съвместими с очила за нощно виждане. Батерията пък ви гарантира до 16 часа живот в непрекъснат GPS режим или до 1 седмица в разширен режим. Освен обикновената работа на GPS-а, батерията захранва и LED фенерче с допълнителен SOS режим.

Garmin GPSMAP 66s и 66st

Вече можете с по-голяма увереност да изследвате света около вас, благодарение на прецизното позициониране с новата Quad-Helix антена и мулти-сателитната GNSS поддръжка. Вградените алтиметър, барометър и компас пък се грижат постоянно да получавате коректни данни за спецификите на околното пространство.

Едно от основните достойнства на двата модела е възможността да разглеждате фотореалистични изображения с висока разделителна способност на маршрута ви, благодарение на функцията BIrdEye. Така в случай, че попаднете в безизходица ще можете да разгледате истинското състояние на заобикалящата ви среда и да намирате пътеки, забележителности и други цели.

Чрез Active Weather функцията, синхронизирате устройството с мобилния си телефон и получавате информация за метеорологичната обстановка в реално време. Включително данни за температурата, вятъра, валежите и облаците.

Garmin GPSMAP 66s и 66st

Двете устройства се сдвояват с вашия телефон и ви позволява да планирате, преглеждате и синхронизирате данни, включително точки, маршрути и тракове, дори когато сте офлайн, благодарение на приложението Garmin Explore. Освен това GPSMAP 66s и 66st поддържат функция за автоматично актуализиране на всички последни кешове към Geocaching, за да не пропуснете нито една нова находка в близост до вас.

Тактико-технически данни:

Размери: 6.2 x 16.3 x 3.5 см

Тегло: 230 гр

Дисплей: 3.8 x 6.3 см трансрефлективен цветен TFT с резолюция 240 x 400 пиксела

За още модели ръчни GPS-и посетете интернет страницата на Garmin.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.