Vola Open Air 2019: Музикално пиршество сред Врачанския Балкан

И тази година програмата ще бъде чутовна!

0


Дата на събитието: 26.07.2019

Сподели

Shares

Vola Open air

Седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air ще се проведе на връх Околчица, Врачански Балкан, между 26 и 28 юли тази година и обещава да се превърне в едно от основните музикални събития на лятото.

Vola Open airИ тази година организаторите са се погрижили за качествената музикална програма, а едни от първите хедлайнъри, потвърдили участието си, са холандският дръм & бейс продуцент LENZMAN, в компанията на МС ABNORMAL SLEEPZ.

Vola Open airOт българска страна на главната сцена Божидар Василев – Trombobby заедно с Dessy oт Phuture Shock и Simo ще представят новия си фънки-соул проект, а момчетата от платформата LIQUIDIZER, част от която е и дръм & бейс дуото LQ, ще подсилят програмата с най-новата си продукция, която записват за престижните Ram Records и Soulvient Records. Силен диджей съпорт ще има и от първите селектори на фестивала DJ Skill, DJ Not Easy, Djobry (Sofia Beats), Оnslaught и Unkle Billy.

Vola Open airЦелта на организаторите е Vola Open Air да предостави достъп до съвременната култура на младите хора от Враца и региона и да привлече вниманието на туристи от цялата страна, придавайки допълнително значение на един от местните символи – връх Околчица.

Vola Open airТридневният билет „Ранно пиле“ за фестивала е на цена от 20 лв. и може да бъде намерен в мрежата на bilet.bg до 17-и април. След тази дата цената на пропуските ще е 30 лв.

За повече информация и всички новини около Vola Open Air може да следите страница
на фестивала във Facebook: www.facebook.com/VolaOpenAirFestival и интернет
страницата: volaopenair.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.