Bike Center превзе и Пловдив

Радостното събитие се случи на 9 март

0
 

Сподели

Shares

Bike Center

Един дългоочакван велосипеден блицкриг най-сетне се случи на пловдивска територия. Bike Center откри първия си магазин в града под тепетата. Радостното събитие се случи на 9 март, а театърът на велосипедните действия вече ще се разиграва на бул. България 186.

Bike Center

Именно там, в богато заредения магазин, всички айляк байкъри ще могат да намерят качествени сервизни услуги, както и продукцията на някои от най-големите в бранша. ЩЕ можете да избирате от голям асортимент велосипеди, компоненти, аксесоари, електроника, екипировка, продукти за тренировка и поддръжка на  Specialized, CUBE, SRAM, Shimano, TACX, Science in Sport и други топ марки. Ще можете да избирате от богат асортимент велосипеди, компоненти, аксесоари, електроника, екипировка, продукти за тренировка и поддръжка.

Bike Center

Нaй-новият магазин в семейството на Bike Center предлага същите високи стандарти като останалите 10 обекта в страната, но си има и собствена отличителна визия. Професионалните механици и консултанти пък ще задоволят нуждите на всеки клиент. Последните имат възможност да избират между над 4000 артикула, а голяма част от тях могат да се изпробват на място!

Повече за официалния им сайтBike Center можете да научите от .

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.