ELEVATION в търсене на млади DJ

0
 

Сподели

Shares

ELEVATION 2011

Организаторите на фестивала LOOP ELEVATION заедно с Метрополис търсят млади таланти, които да се изявят на денс сцената на 24 и 25 юни редом със звездите на електронната музика, поканени в Разлог. Tака ще се даде възможност на “новата вълна” от български DJ-и да се срещнат с широка публика и да утвърдят имената си на голямата сцена. Финалът на конкурса ще се проведе в клуба на Метрополис – „Елемент“ на 16 и 17 юни. Ще бъдат излъчени трима победители. Те ще открият шоуто на денс сцената на  LOOP ELEVATION на 24 и 25 юни.

Регламентът се състои от две части. Първата е с краен срок 10 юни (петък). В нея която участниците ще трябва да изпратят по интернет линк към 60 – 70 минутен микс, качен в интернет.

Финалът ще е на 16 и 17 юни, когато финалистите ще трябва да докажат уменията си на живо в клуб Елемент. Oсвен журито, състоящо се от членовете на Метрополис и организаторите на фестивала, публиката също ще има възможност да избере и изпрати своя фаворит в Разлог, гласувайки по време на финала. Входът за двете вечери ще бъде безплатен.

Линкове към миксовете изпращайте на адрес metropolis@vip.bg до 3 юни, петък.

Какво още ще се случи в Разлог? Чети повече на сайта на 360.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.