Карлово XC Open Cup ’11

0


Дата на събитието: 28.05.2011

Сподели

Shares

Град Карлово е отново домакин на второто поредно издание на Карлово XC Open Cup, организирано от Сдружение „Зелен път”. Очаква ви интересен уикенд, наситен със спортни емоции и силни усещания. Тазгодишното издание на състезанието е включено в програмата на „Празника на розата“ в града и ще се проведе на 28-29 май 2011 г.

Karlovo XC Open Cup 2011

През съботния ден (28 май), освен разглеждане на трасето, ще имате възможност и да проследите събитията от „Празника на розата“, който е традиционен за града, с богата и интересна фолклорна и културна програма. В следобедните часове на деня ще се проведе техническата конференция, на която ще има въвеждане в спецификата на състезанието и раздаване на номерата на присъстващите участници. Вечерта ще продължи на поляната в местността Бешбунар с „паста парти“, на което всички ще могат да похапнат вкусно и да се позабавляват. Освен традиционното въглехидратно ястие, ще има скара/бира, музика и много колела – всички участници и гости са поканени, входа е свободен.

Вторият ден (неделя, 29 май) е денят на старта на състезанието. Тази година организаторите от Сдружение „Зелен Път“ са подбрали динамично и изцяло караемо трасе с обща дължина около 40 км, безупречно маркирано, обезопасено и с достойни награди. Обявяването на победителите ще започне точно в 15:00 ч. на централният площад в гр. Карлово.

Повече подробности за самото състезание „Карлово XC Open Cup 2011″ може да научите от Наредбата, Програмата на състезанието, както и за Трасето му. Условията за участие и заявка можете да направите по всяко време до 26 май.

За всички посетители, организаторите са подготвили и демострации по BMX. Докато чакате състезателите да финишират, ще може да се насладите на едни от най-добрите ни карачи по BMX и техните ефектни номера. Един от тях е небезизвестния Николай Панайотов „Доктора“, който няма да пести сили и ще се развихри, показвайки ни атрактивната страна на колоезденето.

Демонстрациите ще се проведат на площада при Старт-финала, благодарение на TrueRiders.

Karlovo XC Open Cup 2011

Стани ДОБРОВОЛЕЦ:

Във връзка с организирането на състезание по планинско колоездене в град Карлово на 29 май 2011 г. търсим доброволци за:

– Съдии
– Подкрепителни пунктове
– Фотографи

Вашата помощ ще е от голямо значение за успешното протичане на състезанието, както и за популяризирането и развитието на колоездачния спорт в България.

За всеки включил се доброволец, ще бъдат осигурени малки награди.

За проявилите интерес, може да се свържете с нас чрез електронна поща:
info@greenway.bg или на телефон(087) 710 06 21.

ВИДЕО с Николай Панайотов „Доктора“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.