Първо издание на Национален форум „Ветроходство в Черно море“

Очаквайте уникални неща!

0
 

Сподели

Shares

Ветроходен форум

 

В края на март 2019 г., за първи път у нас, ще се проведе Национален форум „Ветроходство в Черно море“. Събитието ще се състои в две поредни недели – на 24 март в Икономически университет – Варна от 9:30 до 17:00 ч. и на 31 март в Национална спортна академия „Васил Левски“ – София, също от 9:30 до 17:00 ч.

В рамките на форума ще бъдат обсъдени различни теми, посветени на ветроходството и морето – ветроходството като спорт, професия, хоби, терапия и екологично плаване в Черно море и България.

Лектори ще бъдат изявени ветроходци, собственици на ветроходни яхти в България и младежи, обучени на ветроходство по младежки програми.

Специални гости: Професорът по ветроходство и ректор на НСА Проф. Пенчо Гешев и Проф. Камен Фильов – член и международен съдия в Световната федерация по ветроходство (World Sailing), бивш вицепрезидент на Европейската федерация по ветроходство (EUROSAF) и почетен председател на Българската федерация по
ветроходство.

Входът е свободен, а предварителна регистрация за участие можете да заявите от следния линк: http://www.corcarolisailing.org/forum/. Всеки, записал се и потвърдил регистрацията си, ще участва в жребий за ваучер-подарък – ветроходен курс за начинаещи.

Национален форум „Ветроходство в Черно море“ се организира от ветроходна академия „Кор Кароли“, съвместно с НСА, Икономически университет – Варна, ДП „Пристанищна инфраструктура“, Nokia, Бон Марин, Поддържане чистоттата на морските води АД и Блек Сий Яхтинг.

Повече информация за събитието и лекторите можете да намерите на Facebook страницата на ветроходна академия „Кор Кароли“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.