Беър Грилс и жабите: 8 необратими последствия

Приключенецът в премеждия от нова величина

1
 

Сподели

Shares
Беър Грилс и жабите
Колаж: Христо Узунов

Поредният филм на Беър Грилс, този път заснет на територията на Национален парк „Рила“, се превърна в апокалиптично събитие с необратими последствия за българската действителност. Своеволията на популярния водещ предизвикаха заслужена ответна реакция от страна на Министерство на Околната Среда и Водите, но доведоха и до още няколко следствени действия. 

Например:

Беър Грилс и жабите

Осъзнал вината си, Беър Грилс обещава да преснима епизода отново, като този път акцентира върху достойнствата на българската природа. За целта, с помощта на седалков лифт, сървайвърът ще бъде спуснат в района на паркинга при долната станция на въжена линия „Рилски езера”. Там ще улови един от защитените представители на местната фауна – Ивичестата сапаревска моторна шейна – и ще закуси с нея. Вместо Дерек Хъф в новата версия на филма ще участва Ути Бъчваров.

След вандалския акт от Министерство на околната среда и водите започват мащабна акция по бетониране на цялата територия на България. Целта – уникалната ни природа да бъде защитена от недобросъвестни посегателства под железобетонен похлупак.

Беър Грилс и жабите

Беър Грилс е поканен да проведе практически уъркшоп по дисекция на жаби, в рамките на годишния симпозиум на начинаещите патоанатоми. Събитието ще се проведе в местността Жабокрек, край град Рила.

Професионалният колеж по ресторантьорство и хотелиерство в град Царево присъжда почетното звание “Доктор бетониус кауза” на министър Нено Димов, заради особените му заслуги за опазване на хотелиерската среда.

След къпането на Беър Грилс в Каракашевото езеро, инициативен комитет от Паничище подема подписка за промяна името на Рилските езера, които вече ще се наричат Седемте Грилски езера.

Беър Грилс и жабите

Преди предстоящото завръщане на прелетните птици у нас, от МОСВ наложиха масови забрани на щъркели да навлизат на територията на страната, заради опасност от нови случаи на изядени жаби.

Междувременно роднини на изядената от Беър Грилс жаба съдят водещия за “кръвнина”. Попова лъжичка, пожелала анонимност, обяви, че с парите от обезщетението в един от минералните басейни в Сапарева Баня ще бъде изграден приют за земноводни инвалиди.

В знак на помирение министър Нено Димов и Беър Грилс се катерят голи до чайната на Черни Връх, където в задушевна атмосфера обсъждат бъдещото включване на Банско и Слънчев Бряг към защитените зони по “Натура 2000”.

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.