Включване от Боровец: 17-22 февруари

0
 

Сподели

Shares

Готови ли сте за почивните дни? Ски пистите в Боровец ви очакват с добри условия за каране и прогноза за нови снеговалежи.

Седмицата в курорта премина с много слънчеви часове, положителни емоции и чудесни възможности за практикуване на любимите ни зимни спортове. Разбира се, всичко това беше налице и за нощното каране, което продължава да се радва на ентусиазирани карачи.

Включване от Боровец
Снимка: Facebook/My Borovets

Към настоящия момент настъпват леки промени в метеорологичните условия и по тази причина днес ски център Маркуджик е затворен. Другите писти обаче са на разположение за всички скиори и сноубордисти, които не пропускат нито един свободен момент, за да покарат.

Ситняково 2, Фонфон и Червено знаме са необработените писти в момента, които обаче са отворени за любителите на свободното каране. Ястребец 1 и Ситняково 1 от своя страна са частично отворени, но обработени.

Припомняме ви, че след по-високите температури и промяната на метеорологичните условия, идват най-големите опасности от лавини. От Планинска спасителна служба предупреждават, че условията за пребиваване във високата планина са неблагоприятни.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.