Включване от Боровец: 17-22 февруари

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Готови ли сте за почивните дни? Ски пистите в Боровец ви очакват с добри условия за каране и прогноза за нови снеговалежи.

Седмицата в курорта премина с много слънчеви часове, положителни емоции и чудесни възможности за практикуване на любимите ни зимни спортове. Разбира се, всичко това беше налице и за нощното каране, което продължава да се радва на ентусиазирани карачи.

Включване от Боровец
Снимка: Facebook/My Borovets

Към настоящия момент настъпват леки промени в метеорологичните условия и по тази причина днес ски център Маркуджик е затворен. Другите писти обаче са на разположение за всички скиори и сноубордисти, които не пропускат нито един свободен момент, за да покарат.

Ситняково 2, Фонфон и Червено знаме са необработените писти в момента, които обаче са отворени за любителите на свободното каране. Ястребец 1 и Ситняково 1 от своя страна са частично отворени, но обработени.

Припомняме ви, че след по-високите температури и промяната на метеорологичните условия, идват най-големите опасности от лавини. От Планинска спасителна служба предупреждават, че условията за пребиваване във високата планина са неблагоприятни.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.