Прожекция на филма „Бунтарят – легендата Фред Беки“

На 25 февруари в "Дом на киното"

0


Дата на събитието: 25.02.2019

Сподели

Shares

Една от вълнуващите прожекции, които предстоят в „Дом на киното“, е „Бунтарят – легендата Фред Беки“. На 25 февруари филмът ще ни потопи в живота на един от най-влиятелните американски алпинисти на всички времена.

Бунтарят - легендата Фред Беки

Фред Беки ще бъде запомнен с това, че избира да не се подчинява на общоприетите норми за поведение. Той бяга от славата, живее като самотник и фокусира вниманието си единствено върху следващия връх, който си е поставил за цел.

Следата, която оставя след себе си, са неговите записки, от които разбираме, че през цялото време той е разговарял със себе си е правел анализ на всичко, случващо се около него.

Бунтарят - легендата Фред Беки

Дори и на 94-годишна възраст той не се страхуваше да поема към нови предизвикателства. Светът се раздели с него през 2017 г., малко преди световната премиера на филма, посветен на него. Премиерата за България също беше през 2017 г. на Банскофилмфест, където лентата спечели голямата награда на фестивала.

ОЩЕ ЗА ФРЕД БЕКИ МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ТУК

Прожекцията на „Бунтарят – легендата Фред Беки“ ще започне в 20:15 ч. Билети можете да си закупите на касите в „Дом на киното“ или онлайн. Повече информация за събитието можете да намерите и във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.