Предизвикай приятел, спечелете награди

С няколко лесни стъпки можете да спечелите страхотни награди

 
0

Сподели

0Shares
0 0 0

“Нова година, ново „аз“… Обеща си да започнеш нов спорт, да се храниш по-добре, просто да се движиш повече? Включи се в “Някой ден или сега”, като официално обявиш решението си да започнеш ново предизвикателство от твоя Facebook или Instagram профил. Предизвикай и някой от приятелите си за двойно по-голям шанс за награда!”

“Предизвикай приятел” е игра, организирана от списание 360° като част от кампанията на Birell Bulgaria “Някой ден или сега?”.

Предизвикай приятел

Участие в играта

За да се включите в играта, трябва да предизвикате един от приятелите си да се включи в кампанията на Birell, като го отбележите в коментар под публикацията във Фейсбук. 

По този начин ще участвате за една от три награди, осигурени от Birell Bulgaria.

Награди Бирел

Участие в кампанията

Ако отбелязаният в коментар приятел приеме предизвикателството и се включи в “Някой ден или сега?”, той също ще участва за награди, осигурени специално за кампанията.

ВСИЧКО ЗА КАМПАНИЯТА НАУЧЕТЕ ТУК

Дори и да сте предизвикващ в играта “Предизвикай приятел”, вие също имате възможност да се включите в “Някой ден или сега?” и по този начин ще участвате за награди и в двете игри.

Birell

Срок за участие

Играта “Предизвикай приятел” започва на 27 февруари и приключва в 16:30 ч. на 8 март.

Теглене на печелившите

Тегленето на тримата печеливши в играта ще се осъществи в 17:00 ч. на 8 март. Ще можете да разберете дали сте сред тях на Facebook/360mag.

ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА ИГРАТА МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК

Advertisement

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.