Outdoor & White Water Fest ще се проведе за трети път

С него ще бъде поставено и началото на рафтинг и каяк сезон 2019

0


Дата на събитието: 30.03.2019

Сподели

Shares

Outdoor & Whitewater FestАко вече мечтаете за пролетно настроение, бързи води и вълнуващи спускания по тях, с радост ви съобщаваме, че началото на рафтинг и каяк сезона за 2019 е съвсем близо. Той ще бъде открит на 30-и и 31-ви март с третото издание на Outdoor & White Water Fest. По традиция фестът ще се проведе в Кресненското дефиле, а домакин отново ще бъде Център за приключения и рафтинг кемп Адвенчър Нет.

И тази година програмата за светлата част от денонощието ще постави акцент върху активностите със състезателен характер. В тъмните часове всички посетители на феста ще имат възможност да се наслаждават на хубава музика край изградената за целта сцена.

Outdoor & Whitewater Fest

Разбира се, програмата на Outdoor & White Water Fest не приключва до тук. Тя ще предостави възможност на всички любители на колоезденето да опознаят региона на Кресненското дефиле благодарение на организираните колоездачни турове. А всички малчугани за пореден път ще могат да изпитат емоцията от катеренето. Състезание с дронове пък ще очаква всички ентусиасти, които искат да пробват да управляват летящите устройства и да направят най-добрите снимки на Крененското дефиле.

Дискусиите по актуални теми с уважавани личности също ще съпъстват вълнуващата програма на феста. Един от специалните гости ще бъде Дешка Кротева от село Горно Драглище, която успя да превърне родното си място в малка столица на селския туризъм.

Outdoor & Whitewater Fest

Няма как да не споменем и за уютния палатков лагер на Адвенчър Нет, където ще имате възможност да се подслоните. Той е сгушен сред иглолистни дървета и се намира в близост до реката. Разбира се, ако търсите удобствата на дома, можете да нощувате в къщите за гости, които се намират край Кресненското дефиле.

Няма смисъл да се колебаете. Богатата програма на Outdoor & White Water Fest ще ви накара да разцъфнете, както и самото начало на пролетта. Прекарайте два незабравими дни сред красивата природа на Кресненското дефиле. Подробности за програмата и участниците в нея очакваме съвсем скоро, а дотогава можете да следите официалните страница и събитие на феста във Фейсбук.

Outdoor & Whitewater Fest

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.