Семинар по метода на Вим Хоф в София

На 20-и април ще имаме възможност да научим всичко за метода на “Ледения човек”

0


Дата на събитието: 20.04.2019

Сподели

Shares

Инструкторът по метода на Вим Хоф Барт Пронк, пристига в България за двудневен семинар, по време на който ще ни запознае с трите основни в стълба в практиката на “Ледения човек”, а именно техника на дишане, излагане на студ и ангажираност. Датите на събитието са 20-и и 21-ви април, а домакин ще бъде центърът SPARK Fitness & SPA в София.

Семинар по метода на Вим Хоф

Сред основните акценти в семинара ще бъде темата дишането и как да го използваме, за да оптимизираме тялото и ума си. Самото събитие ще започне с въведение в метода на Вим Хоф и ще продължи с дихателни практики и ледена баня за всички, които пожелаят да се включат в нея. Накрая, разбира се, ще можем да зададем и всички въпроси, които са ни изникнали по време на семинара или преди него.

Освен всичко ще имаме възможност да получим и обратна връзка от инструктора, съобразена с личните ни нужди, като няма значение дали се интересуваме от метода от чисто любопитство, или да облекчим симптоми, свързани с някакво заболявания.

Семинар по метода на Вим Хоф

Подходящ ли е за всеки този семинар?

В случай, че и вие сте любопитни да научите повече за себе си и да разширите възможностите на ума и тялото си, семинарът е подходящ за вас.* Ако за първи път ще излагате тялото си на метода, организаторите препоръчват да завършвате душовете си със студена вода в дните, непосредствено преди семинара.

Кои са основните предимства от метода на Вим Хоф?

Дихателните упражнения, практикувани в метода, понижават нивото на стреса, повишават енергията, засилват имунната система, бързо възстановяват от физическо натоварване, балансират киселинността на тялото.

Семинар по метода на Вим Хоф

Излагането на студ от своя страна увеличава натрупването на кафява мастна тъкан, намалява възпалителните процеси, балансира хормоните, подобрява съня, повишава производството на ендорфини, повишава осъзнатостта.

Семинар по метода на Вим Хоф

Ангажираността развива търпение и отдаденост, развива фокус и решителност, както и способност да управляваме ума и тялото си.

Пълната програма на семинара, какво ще ни е нужно по време на него, както и информация, свързана с билетите, можете да намерите в официалното събитие във Фейсбук.

*От съображения за сигурност, организаторите препоръчват да не се включвате в семинара, ако сте по време на бременност или страдате от епилепсия. Ако имате и други сериозни здравословни проблеми, препоръчително е първо да се консултирате с лекар, преди да започнете метода. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.