8 неоспорими доказателства, че бирата след спорт е полезна

Безполезно е да отричате!

0
 

Сподели

Shares

бира след спорт

Всички знаем, че бирата крепи не само реда в страната, но и в цялата Вселена, а редица учени са се изказвали на маса за нейното благотворно влияние върху човешкия организъм. И така благотворно повлиян, нашият екип внезапно прояви интерес към тази сфера на познанието. В не толкова контролирана обстановка проведохме редица емпирични опити и еднозначно установихме, че студеният чай от хмел е полезен. Особено когато се приема непосредствено след спорт.

Не вярвате? Ето ви доказателствата!

бира след спорт

1. Колкото и да не ви се вярва бирата наистина е богата на естествени антиоксиданти и витамини. Те освен че предпазват от различни заболявания, спомагат и за възстановяването на мускулите след спортни натоварвания. Може би единствената не толкова полезна съставка в Светата течност е алкохолът. От Birell обаче са открили решението – висококачествена бира без алкохол с автентичен вкус, свойства, които бързо хидратират тялото (нещо особено важно след тренировка), бистра мисъл и 0% съдържание на угризения!

2. Всички знаем, че бирата има хранителни свойства, но храната няма бирени, затова киноа и протеин на прах след тренировка!? Смеем се с glass!

3. Няма по-стимулиращо нещо, което да ни накара да изкачим някой скалист връх от потна бира на фона на смайваща гледка. Или както са казали хайдутите на времето: “Ехехехеееееее…”

4. Перфектната разтоварваща тренировка за бицепс – вдигане на литър халба от седянка (с мъртва тяга). Правим няколко дроп серии като постепенно намаляваме теглото на бирата чрез метода на Жадното поглъщане. При желание можем да повторим тренировката до отказ.

бира след спорт

5. Да си го кажем направо – цял ден бъхтане във фитнеса или на спортната площадка и накрая да не изпием една бира си е смъртен грях! Пише го в Бирблията.

6. Повече пот в тренировките – по-малко “бирено” по “коремче”-то. Защото така или иначе е по-лесно да спортуваме усилено, отколкото да се откажем от кехлибарения еликсир…

7. Едно от най-важните доказателства: Немски футболисти от долината Халертау са установили, че е полезно да се пие бира след спорт, защото по време на спорт напитката много се разлива…

бира след спорт

8. Тази табелка е деветото доказателство и е част от знаците в група „Г“ – със задължителни предписания!

Advertisement

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.