Четирима българи с каяк през норвежките фиорди: Тийзър

Когато желанието е силно, мечтата е постижима...

0
 

Сподели

Shares

През лятото на 2018 г. четирима българи, които не се страхуват да осъществяват мечтите си, здраво стискат греблата на своите каяци и се впускат в едно невероятно приключение. Андреас, Димитър, Зорница и Ивайло се понасят с каяците си по хладните норвежки вълни, за да обиколят величествения Согнефьорд, наричан още Кралят на фиордите.

Четиримата изминават общо 400 км за 15 дни. През това време им се налага да се справят с морските ветрове и ниските температури. Подготовката за този сериозен подвиг пък им отнема повече от година, като не е пропусната и най-малката подробност.

Кои са членовете на екипа, какви са отделните етапи в организацията на такова пътешествие, как се намират спонсори, каква е връзката между космическата храна и каяците и още много интересни подробности за експедицията Согнефьорд ще научите в отделния обширен материал, посветен на темата.

А сега ви тийзваме с част от невероятните кадри, направени по време на приключението. Защото вдъхновението е всичко, от което имаме нужда!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.