По сухоземния път към Индия

0


Дата на събитието: 13.02.2019

Сподели

Shares

Любопитни ли сте да разберете как се стига до индийския субконтинент по суша? А какво е усещането да видиш тигър непосредствено до палатката си, когато се събудиш? Точно тези неща и много други ще можете да научите от пътешествениците от Magic Kervan по време на презентацията „Пътят на коприната – по сухоземния път към Индия“. Тя ще се проведе на 13 февруари в Столична библиотека.

Пътешествие до Индия
Снимка: Magic Kervan

По време на събитието ще се потопите във всеки детайл от интересното пътуване до Индия. Ще разберете какво е да вървиш два месеца из Хималаите или в подножието на осемхилядниците на Каракорум, да се срещнеш с духовните величия на Индия, да спиш по улици и храмове, на 5200 м н.в., в джунгли и пустини.

И не на последно място, разбира се, ще научите как може да те промени подобно предизвикателство, в което се впускаш в неизвестното и разчиташ единствено на себе си.

Не пропускайте да се потопите в атмосферата на едно необикновено пътешествие. Входът за събитието ще бъде свободен, а повече информация за него можете да намерите във Фейсбук.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.