Три модела раници на Deuter в магазин „Стената“

Комфорт и вентилация за вашия гръб

0
 

Сподели

Shares

Магазини СтенатаПрофесионалистите от магазин “Стената” познават емоцията, която ни кара отново и отново да се връщаме там, където светът е по-добър и знаят как да я екипират, за да бъдат приключенията ни по-приятни.

Раницата е един от най-важните елементи от екиприовката и като такъв е добре да подберем най-подходящата за нашите цели. А, къде да я намерим? Разбира, се на “Стената” с раниците!

Там, освен всички други модели вече можете да разгледате и три нови продукта на доказания лидер Deuter. Това са Deuter Futura Pro 36, Deuter Speed Lite и Deuter Aircontact Lite.

Deuter Futura Pro 36

Deuter Futura Pro

Тази раница е предназначена за активни хайкъри, които ценят максималния комфорт и максималната вентилация.

Без значение дали сте тръгнали на еднодневни излети или на по-продължителни преходи, Futura Pro 36 ще ви осигури необходимото място за багаж и едновременно с това ще направи носенето му една идея по-приятно. Защото благодарение на иновативния ергономичен Aircomfort Sensis Pro гръб, изпотяването е сведено до минимум, а свободата на движение… до максимум!

Иновативната конструкция на кръстния колан, който плавно се съединява с вентилираната рамка на гърба, позволява на раницата да прилегне по-прецизно към тялото, предлагайки висока стабилност и комфорт.

Раница Deuter

Гъвкавите VariFlex ECL крила на колана са снабдени с ергономични подплънки и лесно се настройват според анатомичните особености на притежателя си. Плътно обгръщат тялото и следват всяко негово движение.

Презрамките на раницата пък са снабдени със системата Active-Fit и се напасват по естествените контури на тялото при раменете и врата, за да избегнат създаването на точки на притискане или протриване.

Средно обмени товари могат да бъдат пренасяни с лекота защото Futura Pro 36 е създадена с идеята да пести енергия при експлоатация.

Deuter Speed Lite

Deuter Speed Lite

Моделът е предназначен за хайкъри, които обичат динамичните преходи и имат афинитет към леката и минималистична екипировка.

Раница Deuter

Високият комфорт и технически усъвършенстваната функционалност са основните качества на тази раница. Изключително лекият изчистен от всичко излишно LIte Air контактен гръб е перфектното решение, съчетаващо ниско тегло и комфортна експолатация. Панелът приляга стабилно към тяло и осигурява прекрасна вентилация.

Серията Speed Lite е с най-ниското тегло (по-малко от 870 грама) в семейството на Deuter и е предназначена за неколкодневни преходи.

Deuter Aircontact Lite

Deuter Aircontact Lite

Раница за скитачи на далечни разстояния, ценящи комфорта и ниското тегло.

Контактният гръб на модела притежава ниско тегло и същевременно обезпечава ефективната вентилация, благодарение на дишащите материали, от които е изработен.

Deuter Aircontact Lite

Кръстният колан е един от най-компактните при тази категория раници и осигурява ефективно разпределение на теглото. Специалните подложки на крилата плътно прилягат към тялото и позволяват стабилното и комфортно пренасяне на багаж.

Vary Quick системата на гръбния панел лесно и бързо може да бъде настроена според индивидуалните параметри на ползвателя, повишавайки удобството по време на носене и свободата на движение.

Раниците на Deuter могат да бъдат закупени в магазини “Стената”.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.