Второ място за Вальо Пелтеков в оспорвана надпревара от FWQ

Това е най-доброто българско постижение в категорията ски мъже

0
 

Сподели

Shares

Преди броени часове българският фрийрайд скиор Вальо Пелтеков извоюва второ място на състезание от Freeride World Qualifier 3*. Сребърното отличие е най-доброто българско класиране в категорията ски мъже. Надпреварата се проведе в швейцарския курорт Енгадин, а конкуренцията на българина беше много силна.

Междувременно на 31-ви януари, на състезание от FWQ 2* във Франция, Божана Чалъкова и новото попълнение в отбора от този сезон – Симона Камберова, също извоюваха подиум, съответно в сноуборда и ските. Божана Чалъкова се класира на 3-то място, а Симона Камберова – на 2-ро.

Сезонът започна успешно и за Ива Павлова, която вече има в актива си два подиума. Младата сноубордистка се присъедини към отбора в началото на този сезон.

Резултатите на първия български фрийрайд отбор към настоящия момент показват, че състезателите са наистина мотивирани да продължат своя устрем към световните върхове. Ние също можем да допринесем това да се случи, като се включим в кампанията в Indiegogo за подкрепа на отбора. Припомняме ви как може да се случи това в материала: Да подкрепим българския фрийрайд отбор

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.