Включване от Боровец: на крачка от почивните дни

Отмина още една седмица, изпълнена с вдъхновение, което събрахме по пистите в курорта

0
 

Сподели

Shares

Отмина още една седмица, изпълнена с много вълнения по ски пистите в Боровец. За пореден път те ни посрещнаха с добри условия за каране и ни изпратиха щастливи от този факт.

Включване от Боровец
Снимка: Михаела Стоянова

Обстановката беше спокойна, както на дневните карания, така и на нощните. Хората, които прекараха вечерните часове в любимото си зимно занимание, имаха възможност да направят много спускания за кратко време. Напомняме ви, че това е възможно благодарение новия шестседалков лифт „Мартинови бараки експрес“, който качва скиорите и сноубордистите до горна станция за броени минути.

Температурите през голяма част от времето бяха подходящи за спортуване на открито. Към настоящия момент те се задържат около 0°, като в по-ниските части на курорта са положителни, а в по-високите – отрицателни. Очаква се да няма значителни промени и през почивните дни.

Включване от Боровец
Снимка: Михаела Стоянова

Разбира се, вдъхновени от карането ни през седмицата, с нетърпение очакваме да се завърнем отново по пистите и в събота и неделя.

Към настоящия момент всички ски зони са отворени и както обикновено, само черните писти Фонфон и Маркуджик 2-А са оставени необработени за любителите на свободното каране. Ако все пак решите да потърсите още по-силни усещания, извън ски зона Боровец, имайте предвид, че лавинната опасност продължава да бъде висока.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.