EXTREME SPORTS CHANNEL Юни 2011

0


Дата на събитието: 30.06.2011

Сподели

Shares

Ticket to Ride 2011

Ticket To Ride 2010/2011
Създадено през 2002 г. от легендарния сноубордист Терйе Хаконсен, състезанието „Ticket To Ride” много бързо се превръща в едно от най-значимите събития в света на зимните екстремни спортове. Включвайки събития по цялото земно кълбо – от Великобритания до Япония и от Австралия до САЩ, тазгодишното издание на турнира обещава епична надпревара между най-опитните състезатели на планетата, както и световната суперзвезда, която допринесе за популяризирането на сноуборда – Шон Уайт. Всяко състезание се състои от комбинация от дисциплини, сред които са халфпайп, който преодолява гравитацията, биг еър и скокове, технични рейл трикове и слоупстайл.

От 19 юни, всеки петък, двойни епизоди, 18:50 и 19:15

FIM Motocross

Програмен блок „Extreme Freestylers“ FIM Motocross World Championship
В очакване на летните европейски спортни събития „Monster Energy Extreme Freestylers presented by Extreme Sports Channel“, каналът подбужда любопитството ни с най-доброто от света на екстремните фрийстайл спортове всеки четвъртък от 21:20 и всяка събота от 23:00!

През юни зрителите могат да станат част от 54-ия шампионат „FIM Motocross MX3 World Championships“, представящ най-добрите от професионалния мотокрос екшън, които се борят за титлата в клас MX3. Първият от 12-те кръга стартира в Севлиево и включва още 11 европейски локации, сред които са Касълно де Леви във Франция, Троян в България, и последното състезание завършва в Женева, Швейцария. Пиер Рене ще се опита да защити първото място в MX3.

Обиколката на „Extreme Freestylers” ще обедини за първи път водещите брендове в света на мотокрос свободен стил „Crusty Demons”, „Metal Mulisha”, „Extreme Freestylers” и изпълненията на най-известните рок банди на живо. Това ще бъде един уникален спектакъл, който ще включва смели каскади и повече от вдъхновяващи трикове, които не бива да пропускате. Турнето започва на 21 май в Холандия, продължава на 11 юни във Франция и на 2 юли във Великобритания.

http://extremefreestylers.com/


За повече новини от спортните събития по целия свят посетете

www.extreme.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.