Повече зимни приключения със ски обувките от Scott

0
 

Сподели

Shares

Едва ли има скиор, който да не иска да кара с най-добрата екипировка и в частност обувки, подходящи за неговия крак, стил и разбира се, ниво на каране. Сигурни сме, че в следващата селекция, изготвена от магазини Scott, ще откриете именно вашия модел, с който ще продължите да се впускате в незабравими приключения до края на зимата.

Ски обувки SCOTT S1 Carbon

Ски обувки SCOTT S1 Carbon

SCOTT S1 Carbon е моделът, който е подходящ за всички любители на ски туринга. Обувката е изработена с материали от най-висок клас. Характеризира се с висока твърдост – 130, която гарантира отлично представяне и при спускане. Самата конструкция – POWERLITE CARBON Grilamid®, както вече споменахме, е твърда, но същевременно и лека благодарение на използвания в черупката карбон.

Ски обувки SCOTT S1 Carbon

Чорапът на SCOTT S1 Carbon е S1 Performance от термопяна. Затварянето на обувката се осъществява от 2 Ergal® два регулируеми щраймера и страп с щаймер отгоре. Друга важна характеристика на този модел е системата с панта отпред на езика, благодарение на която обувката е много гъвкава при ходене. Това се случва, когато щраймерът е отпуснат, а когато средният щаймер се затегне, пантата блокира и обувката става много твърда. Подметката е гумена с отличен грип и може да се сменя, когато се изтърка. Обувките са съвместими със системите ISO Touring (UNI) и Dynafit® certified tech inserts. Теглото им е 1350 гр. за номер 41.

През 2018 г. SCOTT S1 Carbon получи награда от ISPO – печат на качеството за индустрията за спортни стоки.

Ски обувки Scott Cosmos III

Ски обувки Scott Cosmos III

По номерацията на модела може би ще се досетите, че моделът ски обувки Scott Cosmos III е нов и още по-добър от предишните. Те също са подходящи за ски туринг, като най-важното при тях е, че заключването става благодарение на 4 катарами, което осигурява едновременно ниско тегло и стабилност. Обувките са леки и много удобни при ходене.

Флекс индексът на този модел е 115. Затварянето на обувката се осъществява от 2 Ergal® настройващи се щраймера и страп с велкро лепка. Моделът се характеризира и с двукомпонентен език POWERLITE, с който ходенето е много удобно. Гумената подметка е Vibram® и не се пързаля по незаснежена настилка. Полиуретановите омекотявания в нея обират вибрациите при каране. Термо чорапът PWR Lite High на обувката е с дишаща мембрана. Той се изпича по крака ви и приема неговата форма на първите няколко карания. Теглото на Scott Cosmos III е 1425 гр. за номер 41.

Ски обувки Scott Cosmos III

Ски обувки SCOTT G2 130 Powerfit

Ски обувки SCOTT G2 130 Powerfit

Моделът G2 130 Powerfit е от твърдите алпийски обувки, които предлага Scott. Той ви гарантира максимален комфорт при каране. Флекс индесът е 130. Обувките се характеризират и с:

  • POWERFIT Elastollan®
  • Наклон напред: 13°
  • Термо чорап: PWR Fit AIR liner
  • 4 Ergal® регулируеми щраймера и Страп отгоре
  • ISO Alpine стелки

Теглото им е 2142 гр. за номер 41.

Посочените по-горе модели можете да откриете в магазините на Scott – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14, както и онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.