Включване от Боровец: условията в неделния ден

0
 

Сподели

Shares

Неделният ден в Боровец премина спокойно, с добри условия за каране и нови снеговалежи в следобедните часове. По пистите непрекъснато се наблюдаваха скиори и сноубордисти, но въпреки това опашки на лифтовете се образуваха рядко.

Включване от Боровец
Снимка: Михаела Стоянова

Почти през целия ден времето беше облачно, температурите – около 0 °C, а пориви на вятъра се усещаха само в по-високите части на курорти.

Любителите на зимните спортове имаха на разположение всички писти в курорта, с изключение на Мусаленската пътека, която продължава да бъде затворена. А всички, които обичат свободното каране, имаха възможност да карат по необработените  Ситняково 2, Фонфон, Червено знаме и Маркуджик 2-А.

За пореден път условията за каране в Боровец и гледките, които се откриваха към по-високите части на Рила, ни заредиха с нова доза вдъхновение, което ще ни държи до следващото ни връщане по пистите в курорта.

Включване от Боровец
Снимка: Михаела Стоянова

Към днешния ден условията не се претърпели значителни промени. Пистите, предназначени за нощно каране, очакват първите за седмицата посетители.

Ако карате през деня, имайте предвид, че лавинната опасност извън ски зона Боровец, след писта Маркуджик 3, продължава да бъде висока и условията за пребиваване там са неблагоприятни.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.