И в слънце, и в сняг – вдъхновени с маските на Scott

0
 

Сподели

Shares

Зимата е в разгара си. Вече станахме свидетели както на невероятни слънчеви дни по пистите, така и на дни с обилни снеговалежи. Условията обаче не ни притесняват, когато разполагаме с качествена екипировка, която да ни предпазва във всеки един момент. Точно такива са новите маски на Scott, които освен с всички предимства, привлякоха вниманието ни и с достъпните си цени.

В следващата селекция ще намерите няколко конкретни модела, с които да се вдъхновявате и в слънце, и в сняг по пистите след това:

Маска Scott Unlimited II OTG

Маска Scott Unlimited II OTG

Ако сте от хората, които носят очила с диоптър, моделът Scott Unlimited II OTG е изработен специално за вас. Маската се характеризира с по-голям вътрешен обем, което ви позволява спокойно да си носите очилата под нея.

Маска Scott Unlimited II OTG

Сред другите й предимства е двойната плака SCOTT OptiView. Маската има и покритие против изпотяване, 100% UV радиационна защита и ACS система за регулиране на проветрението. Освен това моделът се характеризира и с длусойната пяна и силикон от вътрешната страна на ластика.

Маска Scott Faze II

Маска Scott Faze II

Сферична плака и рамка с тънък профил са сред основните характеристики на Scott Faze II. Маската е с отлично проветрение и компактен дизайн. Тя ще пасне както на средните, така и на по-големите лица, а сред предимствата й е, че има още по-голямо поле на периферно виждане и още по-тънък профил спрямо предходния модел на Faze.

Маска Scott Faze II

Сред другите характеристика на модела са двуслойна пяна и силикон от вътрешната страна на ластика. Плаката, с която се предлага маската, е SCOTT OptiView – сферична и двойна или light sensitive. Моделът се характеризира и с NoFog™ покритие, което предпазва от изпотяване. ACS системата регулира проветрението и е важно да добавим, че маската има 100% радиационна защита.

Маска Scott Faze II

Маска Scott Muse

Маска Scott Muse

Сред избора от маски, няма как да не добавим и модел, подходящ за дамите любители на зимните спортове. Scott Muse e модел с двойни плаки, отлично проветрение, покритие против замъгляване и мека, хипоалергична пяна. Самите плаки са с ACS система на вентилация, която има отвори от горната страна а те от своя страна отвеждат въздуха назад.

Маска Scott Muse

Плаките са минали през специална обработка, за да не се запотяват при използване. Освен това маската се характеризира със 100% радиационна защита. Към характеристиките добавяме и еднослойна пяна, както и съвместимост по-малки по размер лица.

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14, както и онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.